VELKOMMEN!

TRANSFORMER GENERASJONSTRAUMENE DINE, STÅ I KRAFTEN DIN,

SKAP DIN SKJEBNE OG OPPNÅ HELT VILLE RESULTATER

Book en Gratis Samtale med meg!

Velg en tid og dato som passer deg her under, så får du en bekreftelse på epost med link til samtalen. 


Hvem er denne samtalen for?

 • Deg som er klar for å stå i egen kraft, leve autentisk med en etterlengtet indre ro og harmoni.
 • Deg som ønsker å skape ekstraordinære resultater og påvirker 10X så mange som du gjør idag. 
 •  Deg som er motivert, lidenskapelig, ambisiøs og klar for overflod og suksess.
 • Deg som ønsker et liv dedikert til meningsfylt arbeid, leve din livsmisjon. 
 • Deg som vil ha alt i livet; økonomisk frihet, kjærlig og harmonisk forhold.
 • Deg som ønsker å leve din beste versjon med optimal helse og energi nok til å gjøre alt du drømmer om.
 • Deg som modig har sagt opp en stødig jobb for å skape verdi for andre. 

Hva andre sier om samtalen 

 • Det føles som å våkne opp. Jeg har et helt nytt syn på livet og min egen kraft. Jeg trodde jeg hadde full innsikt, og at jeg hadde tenkt alle tanker tusen ganger før.

  Ved hjelp av Lills Spirituelle veiledning har jeg ikke bare tenkt, men erkjent hvordan jeg har skapt mine egne begrensninger og hvordan jeg selv er skaper av min egen virkelighet. Alt henger virkelig sammen!

  Det er som en tung ryggsekk har blitt løftet fra mine skuldre, og jeg ser nå bare muligheter. Det jeg tidligere har brukt enormt mye av min energi på, trenger jeg ikke lenger bekymre meg for.

  Lill er en veldig hyggelig, tilstedeværende og klar veileder, og det har gjort at jeg har følt meg sett, anerkjent og forstått underveis. Det skal noe til for å tørre å gå gjennom en slik prosess fullt og helt, men jeg har hele tiden stolt på og følt meg trygg og ivaretatt på Lill som veileder.

  Dette er noe av det beste jeg har gjort for meg selv. Hadde aldri trodd at det bare skulle noen få sessioner til for å løse opp i gammelt begrensende «gruff».

  Og jeg har fått enda noen nye verktøy for å fortsette min vei gjennom livet. Anbefaler dette på det varmeste.

  Elin Bang

  Spirituell Veiledning / E4Trauma™

 • Det var som 10 psykologtimer i 1.

  Jeg hadde en opplevelse i livet mitt som jeg av en eller annen grunn ikke har klart å gi slipp på, uten å forstå hvorfor. Lill sa at dette antagelig var en del av et mønster. Gjennom e4Trauma™ prosessen fikk jeg plutselig øye på et mønster i situasjoner jeg aldri har sett en sammenheng mellom. Det har gitt meg en forståelse av hvorfor jeg av og til reagerer som jeg gjør. Det igjen gjør at jeg nå kan jobbe med å bryte det mønsteret, noe som har gitt meg handlekraften tilbake.

  Jeg føler at jeg har fått en ny og forsterket tro på meg selv. Det var godt å bli sett, hørt og tatt på alvor, og ha en som heiet på meg og hadde troen på at jeg har en større kraft i meg enn jeg har vært klar over.

  Nicole Portheim

  Spirituell Veiledning/E4Trauma™

 • Lill, tusen takk for en flott time med spirituell veiledning. Når jeg hørte om metoden, fattet jeg umiddelbart nysgjerrighet. Jeg har hatt interesse for traumer som årsak til det man strever med, og tenkte wow,-så bra. jeg ble guidet på en veldig trygg, rolig, og kompetent måte. Dette gjorde at jeg stolte på prosessen, og fikk tilgang til situasjoner, som førte meg til essensen av hva som har begrenset meg i mange år.

  I løpet av kort tid ble jeg klar for å endre antagelsene jeg har hatt så lenge, til å komme frem med meg selv, og min skaperkraft, I AM. Det har satt i gang noe flott inni meg, som dagen etter resulterte i et kreativt uttrykk.

  Med andre ord, det kreative begynte umiddelbart å våkne inni meg. Metoden ga "mersmak", i min iver etter å øke bevisstheten, til å få ut det beste av meg.

  Tusen takk!

  Det det anbefales til alle. Et must!

  Anne Skoglund

  Spirituell Veiledning/E4Trauma™

 • Jeg er mer bevisst på hva jeg tenker, og jeg har fått nye perspektiver/måter å betrakte hva som skjer på. Er også bevisst måter jeg gjorde ting på før som var mindre hensiktsmessige. Jeg ser annerledes på det som skjer, er mer avslappet, rolig - mindre utålmodig- puster dypere.
  Observerer og aksepterer mer det som er. Tenker i større grad hva kan jeg lære av dette og at ting er som de er. Står mer i ubehaget og lar det «renne av» framfor å være utålmodig i å «svitsje» til noe annet. Er mer tilstede og bevisst uten å gå til tankespinn/analyse - mens jeg gjør ting som jeg vet må gjøres og som iblant kjennes ubehagelig

  Liv Endal

 • Jeg har fått en ny bevissthet og egeninnsikt og fått hjelp til å se mitt utviklingspotensiale. Jeg har vært på en reise i meg selv, og fant noe jeg har lengtet etter og ventet på. Livet har falt mer på plass for meg. Gjennom svært kyndig veiledning og oppgaver, har jeg fått hjelp til utvikling på de mest utfordrene områdene i livet mitt. Jeg kjenner meg som en bedre, tryggere versjon av meg selv .
  Tusen takk igjen , Lill, jeg er takknemlig

  Mona Ytterdal

 • Jeg vil anbefale andre å være med. Det har gjort hverdagen min lettere og det har hjulpet meg til å finne gleden i meg selv, som kun jeg har ansvar for selv. Men greit å få hjelp når den er forsvunnet. Godt med veiledning av yoga og meditasjonen.

  Veiledningen hjalp meg å sette ord på følelsene mine. Først og fremst utrolig bra samtaler. Lill fikk meg til å tørre å åpne meg fullt for deg. Timene har hjulpet meg til å ikke bli så emosjonell og ikke ta alt til meg fra andre og ikke tru negativt om hva andre sier. Eks; at det ikke er meg de snakker om.

  Jeg fikk hjelp til å se situasjoner utenfra og ikke alltid med følelser eller pigger ute. Jeg fikk hjelp til å snakke om følelsene mine, også se situasjonen utenfor og innover. Puste og ikke svare med en gang. Tenke meg om før jeg svarte. Fikk bedre selvtillit, og Lill kom med konstruktive tilbakemelding og med tips og råd på hvordan jeg kunne formulere meg

  Merethe Willskog

 • Spirituell veiledning har hjulpet meg til å belyse og sette et annet perspektiv på utfordringen min. Jeg har fått en annen og mye mer oversikt over tankemønsteret mitt. Jeg har begynt å vikle meg ut av et gammelt levemønster. Tenker klarere,har fått en sterkere mening og tro på meg selv og mine muligheter.

  Du var der da jeg trengte det og ga meg rom da jeg trengte det. Eg følte meg stagnert, og fekk trang til å gjere noko nytt.
  Eg har meditert kvar morgon før frukost. Sjølv om eg ikkje heilt klarar å kutte ut verden rundt meg, og tankane svirrar, så har eg fått fornemmelse/tankar/idear (vanskelig å forklare). Eg sit att med ein klar fornemmelse av kva som er riktig for meg å gjere. Og ein god følelse i kroppen♥️ Eg føler meg lykkelig!♥️ Eg føler meg ivaretatt! ♥️ Takk! ”

  Eva C. Hildal

OM MEG 

Hei!

Jeg heter Lill Legård,  Spirituell Veileder & Kundalini Yoga Lærer 

Book en gratis samtale med meg så jeg kan guide deg gjennom jungelen av følelser og tanker når du går fra energitappende forhold til energigivenede forhold som gir mer harmoni og glede.

Jeg har solid utdanning og erfaring både i det spirituelle og i forhold til generasjonstraumer. Jeg er Kundalini Yoga Lærer nivå 1&2  med tusenvis av undervisningstimer bak meg. Jeg er sertifisert Spiritual Psychology Coach fra Dr. Erin og New Thought Global. 

Jeg gleder meg til å snakke med akkurat deg!