Kundalini Yoga Privattimer og Bedriftsyoga

“Jeg har nå praktisert kundalini yoga i ett og ett halvt år. Jeg har tatt regelmesisige private timer og forskjellen mellom nå og da er enorm.

I mine 4 bedrifter er det snart 50 mennesker å forholde seg til, jeg er alene mor med 2 små barn og arbeidsoppgavene er ikke få. Jeg hadde opparbeidet meg lett angst pga stress. Jeg kunne ha 100 tanker i hodet samtidig og alltid en oppfatning at jeg kunne bli bedre. Gjennom kundalini og meditasjon har jeg ikke eliminert men radikalt minsket mine negative sider eller de sider jeg har ønsket å jobbe med.

Siden kundalini jobber på alle plan har det hjulpet meg å kunne angripe mine spesifikke problemer eller ønsker. Jeg sover bedre, er roligere, angsten er borte, jeg bryr meg ikke like mye om folks meninger, jeg står stødigere i meg selv med økt selvtilitt, jeg har en følelse av velvære i kroppen, tankene er roligere og mer reflekterte, føler meg mer stabil, snillere, forståelsesfull osv.

Kundalini er utrolig effektivt og du merker endring etter kort tid, for meg betyr resultat mye og uten hadde jeg ikke giddet. Kundalini er utfordrende og tungt men så varrierende at du ikke blir lei noe jeg fort kan bli. Så lenge jeg fortsetter å utvikle meg i den farten jeg har gjort gjennom kundalini så vil jeg alltid fortsette og jeg vil anbefale det til alle som ønsker å ekspandere på alle plan.”

Agnes Gulbrandsen,

Gründer og daglig leder Gevir 

Lill Legård / Kundalini Yoga