4 steg for å håndtere frykt og negativitet!

Lev mer intuivt Blogg sint (1)

Når det er noe du mangler eller noe du er misfornøyd med i livet ditt så er det naturlig å ønske en forandring, men du tviler på deg selv, livet og intuisjonen. Derfor blir det en følelse av å hele tiden mangle noe som får fokuset.  Regel nummer en for å leve intuitivt - du må vite hva du ikke vil ha for å vite hva du vil ha. Du tar steget fra ubevisst til å bevisst manifestere gjennom intuisjonen. Forholdet, den økonomiske friheten, drømmejobben, en hverdag med mer mening ligger der å venter på deg. Du ser det klart for deg. Du kan kjenne hvor lengselen sitrer i hele kroppen, ønsket er der. Du har lært stegene og noen affirmasjoner som visstnok skal hjelpe.... men ingenting skjer??

Du gir opp og går tilbake til slik det var, og pakker deg inn i selvmedlidenhetens slør. Frykten, tvilen og negative tanker tar tilbake eierskapet over deg.  Du er irritert og forbannet kanskje, for at alle andre får det til bare ikke du.

Skal du manifestere økonomisk frihet, ny jobb eller andre ting du lengter etter i livet ditt, så må du ha full tillit til at det er mulig selv om du ikke kan se umiddelbare bevis på det. Om frykt og negativitet sniker seg inn så vær klar til å håndtere det. 

Her er 4 steg for å håndtere frykt og negativitet når det kommer:

1. Bli bevisst ved å observere tankene og følelsene dine.  

  • Fang dine egne tanker og skriv dem ned når de blir negative, hold dem foran deg slik at du kan observere dem. (Ikke bokstavlig talt, men metaforisk.)
  • Observer hva du tenker om penger; "Penger vokser ikke på trær.", " Du må jobbe hardt for å tjene greit med penger.", "Det er ikke nok til alle så om jeg får mye penger så er det andre som mister dem." Tenk etter hva som er dine negative tanker rundt penger, jobb eller det du ønsker å skape i ditt liv? 
  • Observer hva du føler når du bruker penger, har den nye jobben eller sitter i din nye bil. Blir du redd for at det skal bli tomt på kontoen din, for at du ikke fortjener å ha en jobb du trives i eller en bra bil? Får du en klump i magen når du åpner nettbanken din? Tillat deg å observere disse tankene og følelsene når de kommer, uten å handle på dem. Bare bli klar over hva du tenker og føler. Jo raskere du mestrer å observere din egen frykt og negativitet jo raskere vil du transformere dem.

Manifestasjons hack! 

Abraham Hicks, en kanalisert bevissthet, snakker om at det tar 17 sekunder å snu en negativ tanke. Så når du tar deg selv i å tenke negativt ha klart et positivt bilde på det du ønsker å oppnå (som ofte er det motsatte av det negative). Hold bilde mentalt i 17 sekunder eller mer, og du har gjort et stort fremsteg. 

2. Ta tilbake kraften din - ta ansvar for egne følelser og tanker.

Erkjenn at du har negative tanker fordi du velger å fokusere på dem. Du velger selv å fokusere på det du ikke vil ha; i dette tilfelle - dårlig økonomi, dårlig jobb eller mangel på en rålekker ny bil. Når du erkjenner og tar eierskap på hva du tenker og føler så vil du raskere kunne se hva du ønsker å fokusere på. Husk! Det du fokuserer på det vokser. Jo raskere du endrer fokus, jo raskere vil du kunne manifestere. Det er ingen andre sin skyld at du ikke har det i livet ditt som du ønsker deg. Det handler om deg og din magnetisme gjennom hva du tenker og føler. Jo mer ansvar du tar for hvordan du føler deg, jo raskere vil du heve din magnestiske kraft slik at du manifesterer raskere. 

3. Still deg selv dette viktige spørsmålet for mer klarhet; Hva vil jeg ha, hvis dette er hva jeg ikke vil ha? Når svaret møter deg vil du kjenne på en lettelse fordi du endrer fokuset med å stille deg selv dette spørsmålet. Du tar bort fokus fra det du ikke vil ha til det du vil ha.

4. Hold fokuset! Dette siste punktet er litt briste eller bære. Hvordan skal du tro på noe som ikke har skjedd? Du velger å tro på det, du velger å holde fokus på det du ønsker skal manifestere seg. Måten du kan lette det for deg selv på er å lage enten en tavle med bilder som representerer deg med økonomisk frihet, ny jobb eller ny bil. Du kan sette sammen bilder som gir deg den frihetsfølelsen du har når målet er nådd. Den største hemmeligheten til å endre negative tanker til positive er å bestemme deg for å være positivt fokusert, til og med før du har manifestert din drøm. 

Underbevisstheten kan ikke skille mellom hva som har skjedd og hva som ikke har skjedd. Det du tror på og det du velger å fokusere på det er det som blir manifestert. 

Har du en manifestasjonshistorie å fortelle? Del den med meg ved å legge historien din igjen i kommentarfeltet under.

4 kommentarer

Marianne Milda Ødegaard
 

Tusen takk -dette var nyttig og fint å lese ! Takk <3 

Les mer...
Les mindre
Lill Legard
Admin
 

Så bra :) 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Anne Gjørsågodthukan
 

Jeg jobber i verdig med saken, og merker fortere når jeg f.eks tenker at jeg ikke får lån til leilighet. Jeg må ha trua, ser på boligprogrammer, boligannonser og ser for meg hvordan jeg skal sette mitt preg på leiligheten jeg skal flytte inn i :D Takk for blogg :) Anne ✌️ n 💜 

Les mer...
Les mindre
Lill Legard
Admin
 

Utrolig bra :) Takk for deling. Det viktige er å ALDRI gi opp <3  En dag skjer det...

Les mer...
Les mindre
  Avbryt

Legg igjen en kommentar