3 sitater jeg prinsippfast lever etter!

Lill Legård / Kundalini Yoga

Har du noen gang fått innsikter? At du har jobbet i ukesvis med et prosjekt, enten det er personlig utvikling eller i forbindelse med yrket ditt, og plutselig skjønner hvordan alt henger sammen for deg? 

Albert Einstein er et prima eksempel på en person som ubetinget lot seg lede av sin egen intuisjon. Han kom til verdifulle innsikter gjennom å være i tillit, åpen og mottagelig, og dette bringer meg til det første sitatet jeg prinsippfast lever etter. 

 Albert Einstein sa: «Det eneste som virkelig er verdifullt er intuisjon.» 

Intuisjonen er det ledelyset du trenger å følge for å oppfylle din del av universets overordnede mål; At vi alle skal føle oss trygge, glade, rike og at vi skaper noe og det er bruk for oss.  

Du vet biene de er inspirert til å summe fra blomst til blomst for å samle honning til dronningen. Samtidig med at bien oppfyller sin bevisste intensjon om å hente nektar, så samler den med seg blomsterstøv og pollinerer blomsten.  

Bien trenger ikke å vite at nå må jeg ut å hente nektar fra blomsten sånn at jeg kan redde verden fra undergang fordi min pollinering gjør at blomstene formerer seg. Universet har tatt seg av den biten med å gi bien hårete ben. Kroppen blir verktøyet for å fullføre et oppdrag fra universet.  

På samme måte som din intuisjon fortolkes gjennom din sansende kropp og gir deg innsikter, intuitiv veiledning, så ledes du til din virkelig store oppgave. Denne store oppgaven trenger du ikke å vite hva er. Du trenger bare å følge din intuisjon, lære av innsiktene å gå fra innsikt til innsikt, fra inspirasjon til inspirasjon. 

Det andre sitatet som har stor betydning for meg er fra Steve Jobs: 

«Tiden din er begrenset, så ikke kast den bort ved å leve noen andres liv. Ikke bli fanget av dogmet – som er å leve med resultatene av andres tenkning. Ikke la lyden av andres meninger overdøve din egen indre stemme. Og viktigst, ha mot til å følge ditt hjerte og din intuisjon.» 

For å lede deg selv intuitivt må du tørre å stå i din egen kraft. Du må tørre å lytte til din egen indre stemme, og det bringer meg til det siste sitatet som er fra min åndelige lærer Yogi Bhajan:  

"The greatest tool you have in your life is to listen. Why? If you listen, you will listen sensitively. And you will be shocked how fast you will become intuitive."  

Disse tre sitatene vet jeg intuitivt vil lede meg til å fullføre mitt oppdrag på denne jorden (og alle som er drevet av en mission) fordi :  

  1. Jeg har gjennom tiden fått bevis på at intuisjonen er det eneste virkelige viktige å styrke 
  2. Å tørre å skinne, tørre å stå i min egen kraft gjør at intuisjonen har et sted å kommunisere fra som er mitt, og ikke andres.  
  3. Når jeg lytter får jeg kontakt med lyder, følelser og tanker som er så stille at de overdøves om jeg ikke bevisst lytter til dem. Jeg har trent kroppen min til å være helt og fullt tilstede å lytte uten forventninger, lytte uten å analysere eller kritisere. Bare lytte.  


0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar