Lev intuitivt©MDLP Spirituell Veiledning


Jeg er mer bevisst på hva jeg tenker, og jeg har fått nye perspektiver/måter å betrakte hva som skjer på. Er også bevisst måter jeg gjorde ting på før som var mindre hensiktsmessige. Jeg ser annerledes på det som skjer, er mer avslappet, rolig - mindre utålmodig- puster dypere. Observerer og aksepterer mer det som er. Tenker i større grad hva kan jeg lære av dette og at ting er som de er.

Står mer i ubehaget og lar det «renne av» framfor å være utålmodig i å «svitsje» til noe annet. Er mer tilstede og bevisst uten å gå til tankespinn/analyse - mens jeg gjør ting som jeg vet må gjøres og som iblant kjennes ubehagelig. 


Lill - da tenker jeg : Kombinasjonen av perlende latter, dybde og lekenhet – og følelsen av at hun oppriktig vil ditt beste. Jeg stod fast i gamle mønstre som ikke tjente meg lenger – og forstår ikke helt hva som har skjedd ennå, annet enn at jeg har en helt annen ro og tillit til prosessen.

For meg dreide dette seg mer om dialogen med Lill enn skjemaene og underlaget jeg fikk. Jeg har alltid vært av den tro at opptil 70% av resultatene avhenger av hvem du har som coach – og det gjelder absolutt i dette tilfellet for meg.

Jeg anbefaler Lill som coach. 🙂Innsikten og forandringen som skjedde med meg med på det området jeg var opptatt av var det viktigste. 

Liv Endal, Hypnoterapeut

NB Bilde er ikke av deltaker, men et tilfeldig utvalgt bilde.