LEV INTUITVIT - om Kundalini Yoga, intuisjon og manifestasjon!

Rens ut negative energier og aktiver din krystall

Krystaller rosenkvarts

Krystaller kan brukes til å harmonisere indre uro, til å manifestere, styrke intuisjonen og de assisterer deg i din healing på alle plan. Å jobbe med krystaller gir deg en bro til den spirituelle verden. Noe håndfast som minner deg på din intensjon og ditt fokus. Samtidig som den energetisk jobber med det du programmerer den til å gjøre på et subtilt og spirituelt plan.  

Si du strever med angst og det holder deg fra å være sosial. Rosen-kvarts kan du programmerer til å øke kjærligheten til deg…

Read more…

Her er eksperttipsene for å komme i gang med meditasjon.

Blogg_ begynner meditasjon (1)

Meditasjon er et av de mest effektive og fantastiske verktøyene du kan bruke for å få kontroll på livet ditt, og for å styre deg selv i den retningen du ønsker.  

Daglig meditasjon gir deg bedre konsentrasjon, du blir mer intuitiv, du får en dypere spirituell kontakt med deg selv. Meditasjon er det beste verktøyet du kan ta i bruk for å leve et mer autentisk liv.  

Jeg vet – det er ikke alltid lett å gjøre det til en daglig rutine, men med litt eksperthjelp så er jeg sikker på at du vil ha sto…

Read more…

Meditasjon for indre ro og glede!

Blogg_ meditasjon for indre ro og glede

De fleste som kommer på Kundalini Yoga timer søker indre ro og glede. De ønsker å stresse ned og nyte livet i stedet for å rushe gjennom det. 

Vi lever i en tid med overflod av informasjon, muligheter og fristelser. Uro på innsiden gjør det vanskelig å skille mellom hva som fortjener fokus og hva som kan ignoreres.

I nyhetene er en ny kamp startet hvor "fake news" har fått en betydelig plass. Kampen om "sannheten" har nådd ett nytt nivå som handler om din persepsjon. Din måte å forstå verden …

Read more…

En ensom jul...

Blogg; en ensom jul

Den første julen jeg hadde bestemt meg for å være alene kommer jeg ALDRI til å glemme. 

Julen er for mange gaver, familie, glede og god mat. Alle vet vi at det ikke alltid er sånn, fordi for noen er julen rene helvete (unnskyld ordbruken, men det kan ikke sies bedre).

Du vet nabogutten som alltid var et problem. Han var høylydt i klassen, han hørte ikke på læreren og var frekk mot nesten alt og alle. Han gjorde alltid noe galt, alltid trøbbel med han. Han var den gutten alle fryktet, og som al…

Read more…

11 minutters pustemeditasjon

Blogg; 10 pust meditasjon

"The Breath of ten" kombinerer pust og bevegelse, og er en typisk Kundalini Yoga meditasjon. 

I denne meditasjonen utnytter du din indre energi ressurser og oppnår avslapping og ro. Yogier sier at denne meditasjonen styrker immunforsvaret ditt og gjør at du kvitter deg med dårlig helse. Det er prana terapi, altså du bruker pusten på en sånn måte at det har en terapeutisk effekt. 

The Breath of Ten is a complete breath along the line of Breath of Fire.

It can give you a disease-free body, a…

Read more…

Hvorfor skal du praktisere Kundalini Yoga?

Blogg; Ego utrydder

Har du hørt om Kundalini Yoga lenge, og lurer på hvorfor du skal praktisere Kundalini Yoga? Dette er et spørsmål jeg ofte får, og jeg kan avsløre for deg at det finns mange svar. Det er så mye å vinne på å praktisere Kundalini Yoga, og for å lære mer om denne yoga-formen har du kommet til rett sted. Så her er de viktigste grunnene for å praktisere Kundalini Yoga: 

Emosjonell balanse

Har du kontroll på følelsene dine, eller har de kontroll på deg? 

Er du impulsiv, handler du før du har tenkt d…

Read more…

Slik skiller du frykt fra intuisjon!

ivana-cajina-423117-unsplash

Hvor frustrerende er det ikke å stå i en pressende situasjon eller ovenfor et stort livsvalg og måtte velge, og du vil jo helst velge “rett”. Hva gjør du? Hvordan vet du om det er intuisjonen som gir deg svaret på hva du skal velge, og ikke frykten? 

Å velge fra frykt gjør at du faller ned på stigespillet, mens velger du fra intuisjonen så rykker du frem mange trinn. Hvem vil ikke slippe alle disse omturene?

Jeg har denne utfordringen når det kom til menn. Av en eller annen grunn så ble jeg ti…

Read more…

5 essensielle innsikter for å gi slipp

Blogg_ surrender falling

Jeg syns det har vært problematisk å forstå hvordan jeg skal gi slipp, eller på engelsk surrender. Det har bare vært en flaksende fugl som jeg ikke helt har fått grep om. Helt til jeg kom over en artikkel skrevet at Roger Gabriel. Med egne ord så gjengir jeg hans innsikter for å i sannhet forstå hvordan du gir slipp for å åpne opp for mer intuitiv veiledning i livet ditt.

Det handler om å gi slipp på å kontrollere det, som i den store sammenhengen, ikke betyr så mye. Gi slipp på bekymringer som…

Read more…

Slik får du i deg nok vann!

Blogg; drikk vann

Et av de beste og største helsetipsene i vår tid er å drikke vann. Kroppen vår består av 60% vann, blodet består av 80% vann og lungene består av 90% vann. Det vil si at det er mye vann i oss, og for å ikke dehydreres så må vi drikke fem ganger vår egen kroppsvekt i løpet av et år. HVOR LETT ER DET? DET RENNER JO BARE RETT GJENNOM….

Det var iallfall min erfaring helt til nå nylig. Jeg sitter her, i den røde lille stua mi langt inni skogen, og hører på podcast av David Wolf (en helseguru fra USA…

Read more…

Slik setter du deg økonomiske mål for 2020, og når dem!

Frihet designecologist-781651-unsplash

I mange år hadde jeg et trøblete forhold til mål og penger. Jeg skjønte for det første ikke hvordan jeg skulle sette et godt mål slik at jeg nådde det, og jeg skjønte ikke helt forskjellen mellom et mål og en intensjon. De var jo så like. Begge viste en retning, syns jeg... Jeg var helt blank på hvordan et mål kunne defineres, og derfor nådde jeg sjelden målene mine. Jeg greide ikke en gang å sette meg økonomiske mål som er utrolig konkret.  

Jeg har oppnådd mye bra syns jeg, men i starten av m…

Read more…