LEV INTUITVIT - om Kundalini Yoga, intuisjon og manifestasjon!

7 tegn på at loven om tiltrekning virker for deg.

Blogg Sterk

Lurer du noen ganger på om loven om tiltrekning i det hele tatt virker?

Den gjør det, og her er 7 tegn på at loven om tiltrekning jobber for deg. 

1. Du forstår hva følelsene dine kommuniserer til deg. 

Dine følelser er noe av det smarteste du kan ta i bruk for å bli mer bevisst dine egne tanker og hvor du er i forhold til hva du ønsker deg. Når du begynner å bli bevisst på hvordan du føler i forhold til det du lenger etter og drømmer om, så er det lettere for deg å holde deg på frekvens med …

Les mer...…

Skam - sjelens fengsel

Gruppe med folk anna-dziubinska-348-unsplash

Så kommer følelsen av at jeg har gjort noe galt uten at jeg vet hva det er, følelsen av skam. Jeg står midt i en mengde mennesker på en helt vanlig lørdag. Disse menneskene vet det, de vet hva jeg har gjort galt og nå er de her for å gi dommen: ”At jeg er et skammelig menneske”. Jeg har gjort noe flaut, men jeg vet ikke hva. Angsten tar et godt tak rundt hjertet og presser til.

Jeg husker det som om det skulle vært i går og minnene er vonde. Jeg vil egentlig ikke dele det med noen fordi da komm…

Les mer...…

Universet har tre svar til deg!

Blogg; 5 dagers utfordring

Ordet bærer en skaperkraft større enn hva vi kan forestille oss mange ganger. 

Det du sier akkurat nå skaper ditt neste øyeblikket. Øyeblikket er tiden etter nuet - altså i universets perspektiv har ikke tid noe linjær bevegelse. Tid beveger seg ikke rett frem, egentlig så eksisterer ikke tid. 

Når du mediterer kan du noen ganger få en følelse av at rom og tid opphører. Du er i en ekspandert tilstand hvor ditt begrensede menneskelige aspekt er i annen dimensjon. I sin helhet består vi av både …

Les mer...…

3 steg for å finne din livsmisjon

Blogg livsmisjon

Okey - så noe kjennes meningsløst i livet ditt. Du savner at livet har mer mening, at du vet hva som er din livsmisjon. Eller du vet det kanskje på etter eller annet nivå, men det er uklart. 

I denne bloggposten tar jeg deg gjennom en tre stegs prosess for å utforske dine følelser og muligheter, og du vil sitte igjen med et solid verktøy som du kan ta i bruk med en gang for å gi livet ditt en meningsfylt retning. 

Her er de tre stegene: 

  1. Forstå prinsippet av det å ha et valg
  2. Skap ditt “hvo…

Les mer...…

Jeg ble styrt av penger uten at jeg skjønte det!

Blogg; Styrt av penger

Det startet med et lån på 10 000,-. Jeg var 18 år og det var absolutt livsviktig at jeg fikk dette lånet. Det var iallfall slik det føltes for meg når jeg tenker tilbake. 

Jeg gikk med mot i ryggen og lite vett i panna inn i banken. Jeg var nervøs og ganske så redd for dette Monsteret kalt en Bank, men jeg gikk inn. Alle årene jeg hadde sett mamma gå med frykt i blikket og en bunke regninger under armen på vei til banken så trodde jeg banken var et farlig sted. Jeg måtte ha dette lånet, ellers …

Les mer...…

Dette glemmer vi at en soul-mate er!

Blogg soul mate

På en strandpromenade i en liten Spansk by traff de hverandre. Et blikk ble vekslet og energien mellom dem var til å ta og føle på. Aldri har de noen gang følt noe sånt før. De fant med en gang tonen og hadde lange fine turer langs stranden. Det var en helt tydelig fysisk tiltrekning mellom dem, og alt føltes så vidunderlig deilig ut. 

Etterhvert skulle det vise seg at de ikke hadde så mange felles interesser, og de snakket slett ikke samme språk. Siden de var hverandres soul-mate så var de v…

Les mer...…

8 mor / datter mønster som gjør vondt og som påvirker deg i kjærligheten!

Blogg mor datter 8 vonde ting
 Helt tidlig i livet så er det første forholdet du har til et menneske, det er moren din. Din opplevelse og dine valg i livet er avhengig av at du har et bra forhold til moren din. Om du ikke har et bra forhold så vil det prege deg i livet ditt. Det vil prege alle forhold du har, både til mannen/kona di, jobben og til barna dine.  

Les mer...…

Bærer du generasjonstraumer?

Spirituell veiledning Kundalini Yoga Traumer Livsmisjon Meditasjon Mening med livet

Jeg må si at jeg ble overrasket når jeg forstod det fulle monnet av generasjonstraumer. Jeg var faktisk ikke klar over at det var så inngripende i livet mitt, men plutselig skjønte jeg hvorfor det var så vanskelig for meg å være i forhold, hvorfor det var så vanskelig å samarbeide med enkelte mennesker, hvorfor jeg byttet jobber hele tiden og ikke minst hvorfor jeg alltid sleit økonomisk.  

Det var fordi jeg levde min mors emosjonelle mønster. Hun levde gjennom meg som barn. Jeg lærte aldri om …

Les mer...…

Jeg er steingal!!

Lill Legård / Kundalini Yoga

For en uke siden var jeg på en date. En av den sorten som vekker varme følelser og spreke fantasier. 

Jeg har det veldig bra alene, så jeg er ikke aktivt på let etter å finne en mann å dele livet med. Kommer han min vei, møtes vi i et veiskille, på et busstopp eller i en korridor så er jeg åpen for å se hva det kan bringe. Nå hadde altså det skjedd, en mann hadde kommet min vei. 

Jeg har et litt problematisk forhold til dating og mine forestillinger om forhold er fundamentert fra lang tid tilb…

Les mer...…

Kraften i å ha et hverdagsritual!

Lev intuitivt Blogg stort bilde ritual

Ringeklokka ringer….. en gang….. to ganger….. tre ganger….. åååååh! Det er så varmt og godt under dyna. Ute regner og blåser det. Fuglene kvitterer og jobber iherdig for å finne mat og gjøre sin hverdagslige nytte. Trenger virkelig dagen meg?

Svaret er: “Ja, dagen trenger meg, og jeg trenger dagen.”

Vår hensikt med å inkarnere til denne jorden er å ekspandere, vokse, utvikle oss fysisk, psykisk, mentalt og åndelig. I tidens løp har vi vært vitne til en ekstraordinær utvikling i blant annet hvo…

Les mer...…