LEV INTUITVIT - om Kundalini Yoga, intuisjon og manifestasjon!

Dette glemmer vi at en soul-mate er!

Blogg soul mate

På en strandpromenade i en liten Spansk by traff de hverandre. Et blikk ble vekslet og energien mellom dem var til å ta og føle på. Aldri har de noen gang følt noe sånt før. De fant med en gang tonen og hadde lange fine turer langs stranden. Det var en helt tydelig fysisk tiltrekning mellom dem, og alt føltes så vidunderlig deilig ut. 

Etterhvert skulle det vise seg at de ikke hadde så mange felles interesser, og de snakket slett ikke samme språk. Siden de var hverandres soul-mate så var de v…

Les mer...…

8 mor / datter mønster som påvirker deg i kjærligheten

Blogg mor datter 8 vonde ting
 Helt tidlig i livet så er det første forholdet du har til et menneske, det er moren din. Din opplevelse og dine valg i livet er avhengig av at du har et bra forhold til moren din. Om du ikke har et bra forhold så vil det prege deg i livet ditt. Det vil prege alle forhold du har, både til mannen/kona di, jobben og til barna dine.  

Les mer...…

Overraskende oppdagelse om med-avhengighet!

Lev intuitivt Blogg medavhengig

Jeg må si at jeg ble overrasket når jeg forstod det fulle monnet av med-avhengighet. Jeg var faktisk ikke klar over at det var så inngripende i livet mitt, men plutselig skjønte jeg hvorfor det var så vanskelig for meg å være i forhold, hvorfor det var så vanskelig å samarbeide med enkelte mennesker, hvorfor jeg byttet jobber hele tiden og ikke minst hvorfor jeg alltid sleit økonomisk.  

Det var fordi jeg levde min mors emosjonelle mønster. Hun levde gjennom meg som barn. Jeg lærte aldri om hve…

Les mer...…

Jeg er steingal!!

Lill Legård / Kundalini Yoga

For en uke siden var jeg på en date. En av den sorten som vekker varme følelser og spreke fantasier. 

Jeg har det veldig bra alene, så jeg er ikke aktivt på let etter å finne en mann å dele livet med. Kommer han min vei, møtes vi i et veiskille, på et busstopp eller i en korridor så er jeg åpen for å se hva det kan bringe. Nå hadde altså det skjedd, en mann hadde kommet min vei. 

Jeg har et litt problematisk forhold til dating og mine forestillinger om forhold er fundamentert fra lang tid tilb…

Les mer...…

Kraften i å ha et hverdagsritual!

Lev intuitivt Blogg stort bilde ritual

Ringeklokka ringer….. en gang….. to ganger….. tre ganger….. åååååh! Det er så varmt og godt under dyna. Ute regner og blåser det. Fuglene kvitterer og jobber iherdig for å finne mat og gjøre sin hverdagslige nytte. Trenger virkelig dagen meg?

Svaret er: “Ja, dagen trenger meg, og jeg trenger dagen.”

Vår hensikt med å inkarnere til denne jorden er å ekspandere, vokse, utvikle oss fysisk, psykisk, mentalt og åndelig. I tidens løp har vi vært vitne til en ekstraordinær utvikling i blant annet hvo…

Les mer...…

4 steg for å håndtere frykt og negativitet!

Lev mer intuivt Blogg sint (1)

Når det er noe du mangler eller noe du er misfornøyd med i livet ditt så er det naturlig å ønske en forandring, men du tviler på deg selv, livet og intuisjonen. Derfor blir det en følelse av å hele tiden mangle noe som får fokuset.  Regel nummer en for å leve intuitivt - du må vite hva du ikke vil ha for å vite hva du vil ha. Du tar steget fra ubevisst til å bevisst manifestere gjennom intuisjonen. Forholdet, den økonomiske friheten, drømmejobben, en hverdag med mer mening ligger der å venter på…

Les mer...…

Rens ut negative energier og aktiver din krystall

Krystaller rosenkvarts

Krystaller kan brukes til å harmonisere indre uro, til å manifestere, styrke intuisjonen og de assisterer deg i din healing på alle plan. Å jobbe med krystaller gir deg en bro til den spirituelle verden. Noe håndfast som minner deg på din intensjon og ditt fokus. Samtidig som den energetisk jobber med det du programmerer den til å gjøre på et subtilt og spirituelt plan.  

Si du strever med angst og det holder deg fra å være sosial. Rosen-kvarts kan du programmerer til å øke kjærligheten til deg…

Les mer...…

Her er eksperttipsene for å komme i gang med meditasjon.

Blogg_ begynner meditasjon (1)

Meditasjon er et av de mest effektive og fantastiske verktøyene du kan bruke for å få kontroll på livet ditt, og for å styre deg selv i den retningen du ønsker.  

Daglig meditasjon gir deg bedre konsentrasjon, du blir mer intuitiv, du får en dypere spirituell kontakt med deg selv. Meditasjon er det beste verktøyet du kan ta i bruk for å leve et mer autentisk liv.  

Jeg vet – det er ikke alltid lett å gjøre det til en daglig rutine, men med litt eksperthjelp så er jeg sikker på at du vil ha sto…

Les mer...…

Meditasjon for indre ro og glede!

Blogg_ meditasjon for indre ro og glede

De fleste som kommer på Kundalini Yoga timer søker indre ro og glede. De ønsker å stresse ned og nyte livet i stedet for å rushe gjennom det. 

Vi lever i en tid med overflod av informasjon, muligheter og fristelser. Uro på innsiden gjør det vanskelig å skille mellom hva som fortjener fokus og hva som kan ignoreres.

I nyhetene er en ny kamp startet hvor "fake news" har fått en betydelig plass. Kampen om "sannheten" har nådd ett nytt nivå som handler om din persepsjon. Din måte å forstå verden …

Les mer...…

En ensom jul...

Blogg; en ensom jul

Den første julen jeg hadde bestemt meg for å være alene kommer jeg ALDRI til å glemme. 

Julen er for mange gaver, familie, glede og god mat. Alle vet vi at det ikke alltid er sånn, fordi for noen er julen rene helvete (unnskyld ordbruken, men det kan ikke sies bedre).

Du vet nabogutten som alltid var et problem. Han var høylydt i klassen, han hørte ikke på læreren og var frekk mot nesten alt og alle. Han gjorde alltid noe galt, alltid trøbbel med han. Han var den gutten alle fryktet, og som al…

Les mer...…