Medlem i Lev intuitivt© MDLP
 
Hva medlemskapet har gitt meg
Det fine med å være medlem av Lev Intuitivt, er at du har tilgang på forskjellige Kriyaer (yogasett), meditasjoner og workshops til enhver tid. På den måten kan du praktisere når det selv passer deg. I tillegg får du med i medlemskapet bla. nymånemeditasjon og andre frynsegoder som du måtte betalt ekstra for hvis du skulle vært med på de ellers.
 
Jeg har hatt stor glede av å bli kjent med Lill. Hun innehar mye kunnskap, og er en dyktig yogainstruktør. Hun fremstår som positiv og selvsikker, er flink til å engasjere oss, og har et vinnende vesen. For ikke å snakke om at hun bryr seg om medlemmene på portalen, og tar seg tid til å kommunisere og komme med feedback på det vi lurer på. 
 
Hvorfor vil jeg anbefale andre å bli medlem? 
For en liten sum i måneden, får du tilgang på mye ny og spennende kunnskap du kan belønne deg selv med. Har du aldri testet ut kundaliniyoga (bevissthetens yoga) før, så er dette en gyllen mulighet til å gjøre det under trygge forhold. Det at man er medlem av en gruppe som dette, er også med på å øke kundalinienergien ytterligere. I motsetning til om du skulle funnet yogasettene på internett og gjort dem alene. Det er også en trygghet å ha Lill som kontaktperson dersom man lurer på noe. Man behøver ikke nødvendigvis bli medlem med intensjon om å være der for resten av livet. Portalen egner seg også fint som et springbrett, for å utvikle seg videre på sin spirituelle vei i livet. Med andre ord er det en no-brainer. Det er verdt å teste ut! :) 
 
Audun Lindhjem, Gûnder
Audun Lindhjem IMG_5737