Skap deg et kraftfult nymåneritual

Ritual zoltan-tasi-307842-unsplash

Jeg har alltid vært nysgjerrig på ritualer og søkt opp ritualer hvorenn i verden jeg har vært. Bali er spesielt interessant når det kommer til ritualer. De har et ritual for alt og hver dag skjer det en eller annen seremoni som skal beskytte eller tiltrekke gode ting. 

Nymånen er tiden for nye begynnelser. Den gir liv til dine lengsler, drømmer og ideer.  Det er også tiden for å tiltrekke deg det du i sannhet lengter etter å manifestere i livet ditt. Dette kan du gjøre gjennom et kraftfullt nymåne ritual. Du trenger ikke skape en rituell ramme for å manifestere, men et ritual vil gjøre din intensjon mer effektfull.  

Fullmånen er tiden for å gi slipp på det gamle, og nymånen er den optimale tiden for å planlegge fremover og så nye frø. Disse frøene er som dine drømmer, de trenger en tid for å bryte gjennom jordsmonnet for å bli til det du drømmer om. Det er gjennom bevisst fokus og intensjon at du kultiverer dine ideer og rydder av veien det som hindrer deg i nå disse målene.  Månens mørke og mystiske krefter tilbyr deg et sted hvor du kan nære din drømmer og ideer slik at de slår en god rot. Dine manifestasjoner bryter jordsmonnet og lengslene og drømmene dine strekker seg mot stjernene ettersom månen fortsetter sin syklus. 

Den vibrasjonelle koden til måneenergien inneholder magnetisme og tiltrekning. Dette er fordi måneenergien er feminin, Shakti energi. Solen holder en maskulin energi, Shiva. Kvinnens syklus er rundt månen og mannens syklus er rundt solen. Det er årsaken til at kvinner påvirkes av månen i større grad enn menn. Allikevel så er det mer nyansert enn som så. Vi har alle maskuline og feminine kvaliteter i oss. I kundalini yoga snakker vi om at kvinner har ca 70% feminin energi og 30% maskulin energi. Menn har det motsatte, generelt sett. 

Den maskuline kraften er fremadrettet, ensrettet, initierende, aktiv, kontrollerende og den maskuline energien er også konkurranse instinktet. Den feminine kraften er mer forlokkende, trekker til seg, samlende, nærende, givende og grasiøs. 

Det som er interessant er at manifestasjonsprinsippene gjenspeiles i nymåneenegien. For å manifestere så kreves det ikke av deg at du skal jobbe hardt for det eller jakte på drømmene dine fordi det skaper bare mer jakt og mer jobbing. Det som kreves av deg er at du er åpen og mottagelig (feminin energi) for den uendelige kreative kraft slik at den kan gi deg det du drømmer om. Det som kreves av deg er at du nærer og justerer energiene (tankene og følelsene dine) i den retningen du ønsker. Når du vet hva du vil ha, gleder deg over det du har, er åpen og mottagelig så er du som en magnet; du tiltrekke deg dine villeste drømmer. 

Nymåneenergien bærer i seg feminine kvaliteter slik som loven om tiltrekning. Manifestering er derfor i essens en kultivering av feminine kvaliteter. Når du inensjonellt absorberer og aksepterer måneenergien inn i ditt vesen så bruker du den eksakt samme vibrasjonen som du trenger for å aktiver loven om tiltrekning. (Derfor er steg 4 i ritualet så kraftfull.) 

Slik skaper du et kraftfullt nymåneritual: 

1. Skriv din intensjon i din dagbok, eller i en notatbok.

Forbered deg for nymånedagen i god tid i forveien ved å notere dine lengsler, ideer og drømmer i dagboken din. Formuler en klar og tydelig intensjon. Slik blir du tydelig på hva du ønsker å manifestere, og er klar til å så dette frøet under nymånen ritualet. Nymånefasen, som starter noen dager før nymånedagen, er tiden for å fokusere på dine drømmer. Intensjoner som du skriver ned er særlig potent i nymånefasen. Vær nøye og klar i det du setter på papiret, fordi ordene du bruker er frøene som faller til bakken og slår rot.  

Men ikke la det bekymre deg. Følte du at du var litt uklar så kommer det en ny nymånefase hvor du kan justere det du la frem ved sist nymånefase. Det er viktig at det føles lett og lekent slik at det er den energien du manifesterer gjennom. Er du redd og rigid så er det speilinger av dette du manifesterer inn i din virkelighet. Det er en god praksis og hele tiden være i dialog med dine lengsler, drømmer og ideer. Ting forandrer seg og du forandrer deg hele tiden.  

2.  Skap deg et sakralt (hellig) sted hvor du er uforstyrret og har det du trenger for å sitte komfortabelt.  

Et sakralt sted er et metafysisk sted bortenfor hverdag og daglige plikter. Det er et sted som føles trygt, varmt og fredfullt. På dette stedet vil dine tanker og din intensjon komme fra dypet av ditt hjerte. Gjør dette sakrale rommet klart på nymånedagen, eller tilrettelegg for en stille reise innover på det stedet du skal være for ritualet. Bruk lys og/eller krystaller/stener for å forsterke din intensjon.

  • grønne lys for overflod - når du vil manifestere noe konkret som jobb, hus eller penger så bruk et grønt lys
  • rød for lidenskap - når du vil manifestere din soul mate eller en ny jobb som du brenner for så er rødt lys bra
  • oransje for kreativitet - når du vil skrive bok, skape en drømmehage, realiserer et kunstprosjekt eller andre ting som krever din kreative kraft
  • hvit for en dypere åndelig forbindelse - når du vil forbedre helse, relasjoner eller intuisjon
  • lilla for å åpne for dine visjoner - når du søker visjoner og vil fordype deg i intuisjon
  • blå for å bedre kommunikasjon - når du trenger å kommunisere bedre med sjefen, barna eller partneren

Bruk salvie røkelse for å rense rommet og deg selv slik at du nøytraliserer negativitet. Med salvie skaper du en positiv atmosfære slik at du er mer åpen for det som måtte komme til deg under nymåneritualet.  

3. Jording. 

Finn stillheten i den fysiske kroppen, sentrer deg og fokuser på hjertet. Det er super viktig at du jorder deg. Ditt sted er jorden i dette livet, og dine røtter er festet til moder jord. Når du jorder deg så bekrefter du denne forbindelsen og ritualet blir mer effektivt, og når du skal kanalisere og tøyle energiene så trengs en stødig forankring.

Generer en dyp kjærlighet for moder jord. Sitt i stillhet og lytt innover, kjenn en voksende kjærlighet i hjertet ditt. Send denne kjærligheten intensjonelt til moder jord og kjenn hvordan den returnerer til deg. 

4. Åpne opp kronechakra

Kronechakra sitter på toppen av hodet og er rettet oppover. De fleste andre chakranene er rettet utover eller bakover, men kronen er altså rettet oppover. Visualiser eller føl kronechakra. Kanskje kjenner du prikking, strømninger eller ingenting. Det er ikke viktig, det som er viktig at du intensjonelt åpner kronechakra. Se og føl nymåneenergien fylle hele din fysiske kropp, og alle dine eteriske kropper. Absorber månenergien slik at du kan kjenne denne energien strømme gjennom hele deg. Det er når du fyller deg med månenergi at du fylles med den feminine energien som reflekterer loven om tiltrekning. Det du føler er det du tiltrekker deg. Når du bruker tid på å fylle deg selv med nymåneenergien så blir du åpen og mottagelig for det du ønsker å manifestere i ditt liv. 

5. Si intensjonen din høyt

Når du kjenner at du er klar, når du er fylt med nymåneergi så si intensjonen din høyt. Gi slipp og vær i tillit til at det som i sannhet tilhører deg vil komme til deg til rett tid på rett sted. 

6. Takknemlighet. 

Fyll deg selv med takknemlighet. Kjenn hvordan det bobler og bruser i hele kroppen av glede og i takknemlighet for alt du har i livet ditt i dag. Sitt en stund å la takknemlighet bli din frekvens. 

7. For å avslutte blåser du ut lysene, og går videre med dagen eller kvelden.  

Når du skriver et brev så er det for at du skal sende det i posten, og når det er ferdigskrevet sender du det. Det er det samme med avslutningen av dette nymåneritualet. Du sender din intensjon med posten og tenker ikke noe mer på det før du får svar, før det du sendte ut bestilling på (intensjonen) er manifestert. 

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar