4 sikre tegn på at intuisjonen styrkes.

Ensom pawel-szvmanski-693885-unsplash

Når jeg vokste opp så gjemte jeg meg ofte i håp om å bli funnet, men det var aldri noen som fant meg. Følelsen av å være glemt og uviktig skapte bølger av tristhet og ensomhet i meg. Jeg lengtet etter å bli sett og verdsatt for den jeg var, men det virket som om jeg var usynlig.

Dette ønsket om å bli funnet bor fremdeles i meg, men i dag skaper det ikke smerte. I dag blir jeg mer nysgjerrig og motivert til å se bak og lære mer om hvordan denne følelsen kan transformeres, eller hvordan denne følelsen kan styrke meg på min spirituelle vei. Gamle følelser og gamle måter å tenke på kan overskygge intuisjonen. Lagene med programmeringer legger et lokk på sjelens stemme slik at du ikke hører den. Med nysgjerrighet løftes dette lokket og skyggen forsvinner. Bakenfor, på dypet av deg, åpnes et rom med klarhet og mottagelighet slik at din intuisjon blir tydeligere og mer tilstede i livet ditt. 

Når ego snakker høyere enn sjelen så er separasjon og smerte gjentagende og dominerende. Du er i et forhold som gir deg så mye smerte og sorg at du gjør alt for å unngå å føle. Å gå fra mannen din er ikke et alternativ fordi ensomheten som synes på den horisonten er farligere enn smerten og sorgen du føler i forholdet. Livet mister sine farger og blir en film i svart-hvitt hvor hver dag er enda en bekreftelse av dine begrensninger. Du har ingen tillit til intuisjonen fordi den er mer eller mindre begravet av frykt. 

Hvorfor er det så vanskelig å gi opp og gi slipp på det som ikke lenger server deg? Sjelens naturlige tilstand er å hele tiden være i endring og ekspansjon. Den søker å skape mer bevissthet, mer våkenhet i deg og ditt liv. Ego på den andre siden har panikk for forandring fordi da mister ego sin kraft, men hvorfor foretrekker du smerte over harmoni? 

Ofte er det vanskelig å se forbi smerten. Linsen din er tilsmusset av kritiske begrensende tanker og vonde følelser. Enhver krise er en mulighet for vekst.  Noen ganger er smerte rett og slett en konsekvens av at du er i rask spirituell utvikling, i rask ekspansjon.  En krise er ofte tegn på at gamle mønster er utdatert og at du nå er klar for å oppgradere. Du er klar til å gå inn i et nytt rom hvor du innhenter flere farger og nyanser til livet. I dette rommet er intuisjonene din nærmeste allierte og venn, tydelig og alltid tilstede for deg.

Matt Kahn snakker om at det er fire tegn du erfarer når dette skjer:

  1. Frustrasjon 
  2. Forvirring 
  3. Kjedsomhet
  4. Ensomhet 


Når disse følelsene kommer opp er det lett å bli redd, eller prøve å unngå dem gjennom spising, se på filmer, være veldig sosial, søke kontakt og bekreftelse hos andre. Du er kanskje redd for at du er på feil vei, og vil ikke forholde deg til det. Du vet ikke helt hvordan du skal forstå det som skjer i deg. 

Mens sannheten er at dette er følelser som ego bruker for å bremse din utvikling. Det er tegn på at du er i en overgang til noe nytt. Det beste du kan gjøre er å møte disse følelsene, eller tilstandene med åpenhet og nysgjerrighet. Gjør deg til venns med dem. Gå inn i disse rommene litt og litt om gangen for å se hva det er du egentlig er redd for.

Egoets naturlige reaksjon er å snu seg fra smerten og finne distraksjoner slik at du kan unngå å føle for mye på disse, unngå transformasjonen. Når du tillater deg å være i ubehaget så vil du på ett eller annnet tidspunkt finne klarhet og din intuisjon kan ta større plass i livet ditt. Hva om du velger å bare stå i det og se hva som skjer? Spør deg selv; hva er det verste som kan skje, og se hvordan det du møter skifter form. Mediter og skriv dagbok for å gjøre transformasjonen lettere, raskere og med mindre motstand. 

Lær mer om Kundalini Yoga?  

Meld deg på 5 dagers gratis introduksjonskurs. Introduksjonskurset er i en egen Facebook gruppe. Klikk på linken under for å få tilgang før kurset starter.  

5 dagers gratis banner (1).png

 

3 kommentarer

Silje Myrvang
 

Takk, den traff meg godt. Føles ut som jeg er i et enormt skifte hvor ego oppfører seg som et jordskjelv på høyeste skala. At det gamle rives helt bort og noe nytt skal ta form. Er mentalt sliten av prosessen ... godt å lese noe jeg kjenner meg igjen i <3 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
mkaur2001 gmail.com
 

Tusen takk,den traff meg .men når jeg trykker på linken for meditasjon ,kommer det at den ikke finnes._(

Les mer...
Les mindre
Lill Legard
Admin
 

Du har allerede tilgang til alle disse meditasjonene i medlemsportalen :) 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt

Legg igjen en kommentar