Dette glemmer vi at en soul-mate er!

Blogg soul mate

På en strandpromenade i en liten Spansk by traff de hverandre. Et blikk ble vekslet og energien mellom dem var til å ta og føle på. Aldri har de noen gang følt noe sånt før. De fant med en gang tonen og hadde lange fine turer langs stranden. Det var en helt tydelig fysisk tiltrekning mellom dem, og alt føltes så vidunderlig deilig ut. 

Etterhvert skulle det vise seg at de ikke hadde så mange felles interesser, og de snakket slett ikke samme språk. Siden de var hverandres soul-mate så var de villig til å holde ut nesten hva som helst. Det er jo det livet handler om, lære og være i utvikling.

Hvor mange ganger har du vel ikke hørt at det er i forhold du utvikler deg, og at soul-mate forhold kan være ekstra vanskelig?

Hva hvis denne utviklingen er destruktiv? Skal du fortsette å være i forholdet selv om det ødelegger deg siden det er din Soul-mate?

Dersom du ser for deg at en relasjon består av tre lag, det fysiske, det mentale og det spirituelle. Hvor mange av disse lagene oppfylles i dine forhold? 

Veldig mange orienterer seg gjennom det fysiske laget. Du møter en mann du kjenner en kroppslig spenning med, og tenker at dette er din soul-mate. Selv om det etterhvert er krangling og mye uenigheter så er du likevel tro mot din soul-mate fordi du har lest at sånn kan det også være. At dere er uenig og krangler er faktisk et enda bedre tegn på at dere er ment for hverandre fordi dere utfordrer hverandre til vekst. Etterhvert så er det noe som dør på innsiden av deg, men du merker det ikke fordi alt bråket og alle utfordringene har nummet deg.

Problemet med dette er at dere ser ikke hverandre fra innsiden og ut, men fra utsiden og inn. Verst av alt er at det blir den ene projeksjonen etter den andre. Du føler at alt han sier og gjør er et angrep mot deg som person, og samme andre veien. Dere har møtt hverandre i dype kjærlighets-sår i stedet for som hele, sterke, skapende mennesker som utfyller hverandre på alle plan. 

Det er klart at et forhold kan starte på grunnlag av en fysisk tiltrekning, men dersom du ikke er tilstede i deg selv, i kontakt med dine følelser og din åndelige væren så er han bare et speil på din smerte. Et soul-mate forhold bygger på integritet, autentisitet og en villighet til å se det beste i den andre, alltid. 

Alt starter med deg, og for å tiltrekke deg en soul-mate så må du være din egen soul-mate først. Nær deg selv på en sånn måte som du lengter etter å bli tatt vare på av en mann. Etterhvert vil du kunne komme inn i bedre kontakt med deg selv, endre frekvensen din og transformere sår og traumer. Når din grunnfølelse er transformert så er du klar for et soul-mate forhold, for du trenger heller ikke være ferdig med alle sårene. Du trenger bare å ha transformert de mest dominerende sårene, som frykt for å ikke være god nok, frykt for avvisning eller håpet om at noen skal redde deg. 

Dette glemmer vi at soul-mate i virkeligheten er: 

1. du er din egen soul-mate først og fremst, også kommer din refleksjon av det i den fysiske virkeligheten i form av en mann

2. det er et mentalt aspekt, en måte å tenke om deg selv på som fremmer kjærlighet til deg selv

3. i bunn og grunn åndelig - det handler om å akseptere at alt er harmoni & enhet 

For å kunne være i et forhold som kan defineres som soul-mate må alle lagene (fysisk, mentalt og spirituelt) være i alignment. Du må ha et bevisst forhold til hvem du er åndelig og mentalt. Leve gjennom din intuisjon og kjenne at du er tilkoblet noe som er større enn deg selv. For å tiltrekke deg din soul-mate så starter tiltrekningen med at du selv blir tiltrukket av deg selv, at du liker og elsker den du er. For å utvikle et forhold til soul-mate nivå så kreves det at du tar frem alle dine talenter i kommunikasjon, dine talenter til å lytte, til å være i endring, til å gjøre kompromisser, til å være tålmodig og gi omsorg og trygghet.

I yogaen snakker vi om at tungen er solen og ganen er månen. Dette er et godt bilde på hvordan kommunikasjon kan utvikle seg. Solen er ild og det maskuline prinsippet. Månen er mørke det feminine aspektet. Solen er varm og månen er kald. Dersom begge i forholdet bare snakker vil ilden brenne dere ut, dersom ingen snakker vil kulden fryse forholdet og skille dere. I et forhold er det viktig å gi og ta imot, lytte og snakke. Å lære en partner er å kjenne gjennom bevisst kommunikasjon på lagene som må utvikles mellom to personer i tillegg til det fysiske. Det starter med at du lytter til deg selv. På date legg merke til om han er en lytter. Er dere like nysgjerrig og lyttende begge to og kjemien stemmer så har du funnet din soul-mate. 

Det tredje laget tar forholdet fra dualitet til enhet. Når det åndelige aspektet i deg får komme frem og blir næret så vil du kunne ta forholdet ditt opp på soul-mate nivå. Det er her du ser klart at den andre personen er deg og motsatt slik at omsorg, medfølelse og tilstedeværelse blir det mest fremtredende i forholdet deres. 

Er du klar for din soul-mate? Ta testen her: 


0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar