Kundalini Yoga er Rolls Roycen innen yoga!

Rolls royce david-hellmann-ZDeQTKPb4eI-unsplash

Greit nok jeg prøvekjører andre biler, men det er ikke det samme som å kjøre en Rolls Royce.

Her er 5 god grunner for å praktisere Kundalini Yoga:

  1. Den styrker deg fysisk og mentalt. De fysiske øvelsene i Kundalini Yoga er mange ganger krevende og utfordrer deg til å bygge både dine mentale og fysiske muskler. Det er gjerne gjennom å bygge den mentale muskelen og endre på tankemønster, som skaper uvaner, at du åpner opp for nye perspektiver. Nye perspektiver gir deg nye måter å være i verden på, nye måter å tenke på og nye måter å forstå deg selv på. Det som mange ganger holder oss tilbake, eller som gjør at vi ikke kommer noen vei, er vår egne begrensede perspektiver på livet og oss selv. Når jeg sier begrensede så er det perspektiver som aldri har blitt utfordret. Du må tørre å være i det som er ukomfortabelt for å se noe nytt. 
  1. Kundalini Yoga hjelper deg til å komme i kontakt med din indre stabilitet. Det gjør deg bedre rustet til å tåle stress og støy i hverdagen. Indre stabilitet gir deg en tilstedeværelse som blir skarpere og mer tydelig, og i det kan du være mer tilstede sammen med venner og familie. Din sensitivitet er ikke lenger en last men en styrke. Der det tidligere ble konflikt erfarer du å ha et overblikk som gjør at du ikke blir trigget. 
  1. Umiddelbar inspirasjon. Etter en Kundalini Yoga time har du fått kjent på kropp og sjel fra nye vinkler. Øvelsene og meditasjonen skaper klarhet i tankene og bryter gjennom gamle mønster slik at nye ideer og tanker kan få komme frem. Du slapper mer av og intuisjon og inspirasjon flyter best når vi er avslappet.
  1. Å praktisere sammen med andre er med på å løfte deg og bære deg gjennom utfordringer. Akkurat som i livet, så er det i Kundalini Yoga en styrke å være sammen. Energimessig løftes du opp til nye høyder og du presterer mer sammen med andre.
  1. Magi skjer når du beveger deg utenfor din egen komfort sone. Kundalini Yoga er full av overraskelser, og gir deg hele tiden muligheten til å sprenge noen grenser både mentalt og fysisk. Hver time er ulik og hver time har i seg øvelser som man ikke kunne tenke var en del av yoga. Det gjør det spennende og variert å praktisere Kundalini Yoga.

Å praktisere Kundalini Yoga gir deg karakter og kaliber. Det gir deg stødighet og du stoler mer på din egen intuisjon, hvilket betyr at du kan leve et friere, gladere, sunnere og rikere liv. Du får kontakt med livets mangfoldige overflod og kan hvile trygt i at du er ivaretatt. Du blir litt som en Rolls Royce…….. Du sitter på førsteklasse gjennom livet...... og du ser bra ut! 

Har du lyst til å lære mer om Kundalini Yoga?  

Meld deg på gratis webinaret; En introduksjon til Kundalini Yoga. Klikk her, eller på bildet.  

webinar 2021 Landingsside  (1)

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar