Dette er prinsippene i loven om tiltrekning som gjør at det vil fungerer for deg!

Blogg; pengebekyrming FB utfordring 3

Overalt hvor du snur og vender deg så snakkes det, og skrives om loven om tiltrekning. Du hører om kvinner og menn som har gått fra konkurser og et gateliv til å leve i lykkerus og luksus. Loven om Tiltrekning lover deg gull og grønne skoger... eller gjør den det? 

Først og fremst – loven om tiltrekning lover ingenting, den er i kontinuerlig virkning. Bevisst eller ubevisst tiltrekker du deg det livet du lever i dag. Alt du ikke er fornøyd med i livet ditt er gjenklang av en overbevisning du har om livet, penger, forhold, jobb og helse.  

Du ser etter en jobb og du vet at det alltid har ordnet seg. I 12. time så har jobben kommet til deg. Du har brukt tid på å skrive detaljert om hvilke jobb du ønsker deg, og visualisert hvordan du har det på jobb. Du har brukt prinsippene i loven om tiltrekning, men uansett hvor mye tid du har brukt på å bevisst skape en bedre jobb for deg selv så skjer det ikke. Du opplever samme stagnasjon i denne jobben som i de andre. Det er like dårlig arbeidsmiljø i denne jobben som i sist jobb. Lønnen er litt bedre, men ikke merkbart slik du hadde sett for deg at det skulle være. Lykken var ikke rundt denne svingen heller.  

Teal Swan snakker om at vi mennesker har inngått en kontrakt før vi kom ned til denne jorda, eller opp – hvem vet? Loven om tiltrekning er en av punktene i denne kontrakten. Det handler om at likt tiltrekker likt, eller at vi mennesker er magneter som tiltrekker oss det vi tenker på. På den måten har vi mulighet til å bli klar over hvordan vi tenker og kan justere deretter.  

Det er jo fint og smart og interessant, men hvorfor er det så mange som ikke får det til? Vi bevitner loven om tiltrekning hele tiden. Du står opp på gal fot en morgen og hele resten av dagen går helt vest. Det er lengre kø enn normalt inn til jobb. Ungene er mer masete enn normalt. Sjefen kommer med kommentarer som røsker i samvittigheten. Du mister en viktig telefonsamtale. Følelsen du stod opp med vokser utover dagen og er med på å skape dagen din. Altså likt tiltrekker likt.  

Loven om tiltrekning handler ikke bare om å manifestere nytt hus, ny bil, ny kjæreste, nye høytalere eller annet nytt som du tror skal gi deg lykke, glede og frihet. 

Loven om tiltrekning handler om at de mønster som du har liggende i underbevisstheten i stor grad styrer hvordan og hva du tiltrekker deg. Loven om tiltrekning handler ikke kun om det vi setter et positivt fortegn på heller, det handler om ALT.  

Jeg, for eksempel, har erfart mye avvisning i min barndom og før jeg skjønte at dette var et dominerende mønster så tiltrakk jeg meg forhold hvor jeg følte meg avvist. Det var ikke før en med-student på en retreat på Bali sa til meg: ”Når skal du slutte å manifestere avvisninger.” Det fikk meg til å tenke, og det fikk meg til å våkne. 

Jeg ble bevisst et mønster som skapte uønskede situasjoner i livet mitt og gjennom det kunne jeg gi slipp på mønsteret og gå videre. Etter det har mine forhold endret seg til å ekskludere opplevelser om avvisning. Loven om Tiltrekning er alltid i bevegelse og alltid aktivt og tilstede i livene våre.  

Dette er enkelt forklart, prinsippene i loven om tiltrekning:  

  • Tenk det 
  • Føl det 
  • Se det 
  • Tro ubetinget at det allerede har skjedd 
  • Vær åpen for å motta på uendelig mange måter 

Bevisst eller ubevisst, bra eller dårlig. Det er opp til deg å ta styring på hvor våkent du skal leve og om det som skjer med deg er bra eller dårlig. Dine indre trossystemer speiles i den ytre verden og gir deg på den måten en mulighet til å gjøre endringer dersom det trengs. Er du i en situasjon du ikke er fornøyd med så finn ut hva du vil være fornøyd med og fokuser på det.  

Dersom du setter av litt tid til å reflektere rundt dette, og setter av tid til meditasjon så vil du se hvor magisk alt endrer seg. Hvil i vissheten om at alt er som det skal, du er trygg og ivaretatt på alle plan. Alt annet er en illusjon som loven om tiltrekning viser deg slik at du kan ta vekk sløret og våkne opp til det sanne deg, til det som er ditt sjeleaspekt i virksomhet gjennom din fysiske kropp. 

Vi er medskapere i våre egne og andres univers. Loven om tiltrekning fungerer uansett om vi tror på den eller ikke... 

Manifester din soul-mate / manifestasjonskurs / link

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar