Universet har tre svar til deg!

Blogg; 5 dagers utfordring

Ordet bærer en skaperkraft større enn hva vi kan forestille oss mange ganger. 

Det du sier akkurat nå skaper ditt neste øyeblikket. Øyeblikket er tiden etter nuet - altså i universets perspektiv har ikke tid noe linjær bevegelse. Tid beveger seg ikke rett frem, egentlig så eksisterer ikke tid. 

Når du mediterer kan du noen ganger få en følelse av at rom og tid opphører. Du er i en ekspandert tilstand hvor ditt begrensede menneskelige aspekt er i annen dimensjon. I sin helhet består vi av både det som begrenser, det som skaper rammer og struktur som kroppen vår. Og det som er uendelig, skapende og alltid i bevegelse; sjelen.  

Meditasjon forener materien med eterien fordi det ene kan ikke eksistere uten det andre i denne verden vi lever i. Det er en universell lov ingen kan komme uten uansett om du tror på det eller ikke.   

Mange tror at det handler om at man vinner i Lotto bare ved å tenke på det. Det som virkelig styrer hva du skaper er de mønster som ligger I din underbevissthet. De sporene som er skapt gjennom din oppvekst, din egen utforskning av verden og generasjoner bakover i tid. Noen ganger er det ubevisste i samsvar med din bevissthet, men mange ganger er det som to ulike krefter. Underbevisstheten er som oftest den som vinner.  

Det vil si at dersom du vokste opp i et hjem der mor og far gjorde som de sa, at de ga deg kun ubetinget kjærlighet og du fikk erfare livets overflod så vil det være lettere for deg å være i flyt med livet. Har du erfart det motsatte så vil det føles som om verden er i mot deg. 

Universet vet uansett mer enn deg og de rundt deg. Derfor vil det gi deg ett av tre svar når du sender ut din bestilling til universet, gjennom dine ord, dine tanker og dine ønsker: 

  1. Ja – det du spør om blir umiddelbart manifestert.  Det du ønsker deg kommer inn i fysisk form mer eller mindre umiddelbart. 
  2. Vent litt – alle brikkene er ikke på plass enda for at det skal bli det du tenker, eller bedre. Du kan kjenne på en uro og blir ledet til å trene på å være tålmodig. 
  3. Det kommer noe bedre – dette var ikke ment for deg og noe bedre er i vente.  

Universet vil alltid det beste for deg, og svarer alltid med å levere det du ønsker deg. Ønsker du deg penger, og sitter med en underliggende følelse av at du ikke fortjener det, så vil du få bevis som støtter din følelse av å være verdiløs. Universet setter det på vent til du har forstått at du også er verdifull. Du tiltrekker deg ikke alltid det du vil ha, men du tiltrekker deg alltid den du føler du er. Derfor er det viktig at den du er er i samsvar med det du ønsker deg. 

Gjennom en daglig meditasjonspraksis vil gapet mellom din underbevissthet og din bevissthet smuldre bort. Tankene skaper følelser og følelsene våre er som ulike typer vann, og når du lever mest fra underbevisstheten vil vannet, eller tankene dine, være grumset og uklar – ja til og med kanskje brakk, helt stagnert. Gjennom å meditere blir tankene dine like klare som et uberørt fjellvann, og du lever mer fra et våkent sted.  

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar