Hvorfor skal du praktisere Kundalini Yoga?

Blogg; Ego utrydder

Har du hørt om Kundalini Yoga lenge, og lurer på hvorfor du skal praktisere Kundalini Yoga? Dette er et spørsmål jeg ofte får, og jeg kan avsløre for deg at det finns mange svar. Det er så mye å vinne på å praktisere Kundalini Yoga, og for å lære mer om denne yoga-formen har du kommet til rett sted. Så her er de viktigste grunnene for å praktisere Kundalini Yoga: 

Emosjonell balanse gjennom å transformere generasjons traumer. 

Har du kontroll på følelsene dine, eller har de kontroll på deg? 

Er du impulsiv, handler du før du har tenkt deg om? Snakker du før du har reflektert litt eller skylder du på andre når du føler deg sint, sur eller oppgitt?

Havner du stadig i situasjoner der du selv-saboterer?

Da har følelsene kontroll på deg. 

Når du praktiserer Kundalini Yoga vil du bli bevisst hvordan du styres av dine egne følelser og hvordan underbevisstheten påvirker hvordan du føler. Emosjonell balanse oppnår du når du blir bevisst dette. Kundalini Yoga transformerer dine generasjons traumer sånn at du tar tilbake kraften din, og ikke styres av hva moren din har gjort eller ikke gjort for eller med deg. Du styres ikke lenger av familie drama, men du styres av en indre kraft som vet mer enn det andre noen gang kan vite om deg. 

Blir en del av et fellesskap

Gjennom å være med på timer, enten på nett eller på et studio, så bygger du et sterkere bånd til likesinnede. Du føler deg ikke lenger alene, eller rar som tenker og føler som du gjør. 

Du kan dele din visdom og lære av andre. Du får nye perspektiver og nye venner i et fellesskapet som er inkluderende og varmt. Det aller aller beste er at når du transformerer dine traumer så gjør du deg også for alle andre i gruppa, i din familie, for alle her i verden på ett eller annet plan. 

Aktiverer din indre Manifestasjons Guru

Leter du etter svar på dype spørsmål? Svarer du ja? Da er Kundalini Yoga absolutt for deg.

En av de aller største effektene av å praktisere Kundalini Yoga er at du styrker din intuisjon. Du blir mer tunet inn på hva du vil og hva du trenger i livet. Gjennom ulike meditasjoner og øvelser så vil du begynne å rense i underbevisstheten og handle fra et nøytralt sinn, som er din indre guide og veileder. Du utvikler din spiritualitet og vokser som menneske. 

Gjennom Kundalini Yoga så aktiverer du din indre Manifestasjons Guru og manifesterer dine villeste drømmer. 

Lærer deg å koble av

Et travelt liv, en travel hverdag gjør sitt med kropp, sinn og din spirituelle helse. Når du alltid er på vei til noe, eller alltid gjør noe så er det veldig vanskelig å slappe av og koble deg fra stresset. 

Praktiserer du Kundalini Yoga finner du ro og avslapping på et helt nytt nivå. Det beste av alt er at du trenger ikke holde på i timesvis for å ha effekt. 3 minutter om dagen kan gjøre mirakler. 

Kunsten å koble av er viktig for at kroppen skal holde seg sterk og frisk og for at tankene skal være klare og våkne. 

Beskytter deg fra negativitet

Negativitet er giftig. Når du lar det komme inn i livet ditt så sprer det seg til alle områdene; Forhold, jobb og hjem blir påvirket og du blir mer utsatt for sykdom og ubalanser. Positivitet, på den andre siden, styrker faktisk ditt immunforsvar og du holder deg frisk og sterk. 

En av de store fordelene med å praktisere Kundalini Yoga er at du utvider din aura, ditt elektromagnetiske felt, som omgir din fysiske kropp. Hvis du har mye negativitet rundt deg så krymper auraen, og du er ikke lenger like godt beskyttet. 

Når du har en sterk og utvidet aura så vil du ikke lenger være mottagelig for negative folk og situasjoner på samme måte. I stedet så er det du som sprer positivitet, ikke bare fra ditt liv, men fra livene til de som kommer i kontakt med deg. 

Konklusjon

Jeg trenger vel ikke å si det, men vi er alle unike og har en egen grunn for å praktisere Kundalini yoga. Enten det handler om at du vil fordype deg spirituelt, leve et mer våkent liv, forbedre forhold, finne meningen med livet, få en jobb med mening eller din fysiske helse. Uansett hva som drar deg til Kundalini Yoga så er det rett for deg. Når du begynner å praktisere vil du se at fordelene kommer som perler på en snor. 

Vil du lære mer om hvordan du kan praktisere og fordype deg i Kundalini Yoga? 

Følg Lill på

 Instagram-Icon Facebook-Icon


0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar