7 tegn på at loven om tiltrekning virker for deg.

Blogg Sterk

Lurer du noen ganger på om loven om tiltrekning i det hele tatt virker?

Den gjør det, og her er 7 tegn på at loven om tiltrekning jobber for deg. 

1. Du forstår hva følelsene dine kommuniserer til deg. 

Dine følelser er noe av det smarteste du kan ta i bruk for å bli mer bevisst dine egne tanker og hvor du er i forhold til hva du ønsker deg. Når du begynner å bli bevisst på hvordan du føler i forhold til det du lenger etter og drømmer om, så er det lettere for deg å holde deg på frekvens med det du vil ha. 

Hvis du for eksempel føler glede når du ser andre være i gode forhold så er det ditt indre vesen og din sjel som sier at du er i alignment med din sjel. 

Hvis du vil manifestere et kjærlig, harmonisk og morsomt kjærlighetsforhold med å bruke loven om tiltrekning, og legger merke til at du føler deg irritert, sjalu eller nedstemt når du ser et par gå hånd i hånd. Da sier ditt indre vesen og din sjel at du er ute av alignment med din sjels sanne ønsker. 

Hvis du tar deg selv i å føle deg irritert eller sjalu så si takk til dine følelser de prøver bare å fortelle deg hvor du trenger å justere, og hvor du trenger å endre fokus. 

Det krever litt praksis for å kunne ta deg selv fra en sjalu følelse til en fornøyd og glad følelser, men når det først har klikket på plass i deg  så vil du aldri kunne glemme det. 

2. Du blir glad av å tenke på at du vil manifestere et kjærlighetsforhold, penger eller det du drømmer om i livet ditt. 

Når du føler deg bra og glad så er du i alignment med det din sjel lengter etter for deg, og dine drømmer om. Dine følelser er vibrasjoner og dine vibrasjoner er som en magnet på det du tiltrekker deg. Så når du føler deg bra og er i alignment med sjelen og det du ønsker deg - det er da du manifesterer bevisst, og får det du vil ha.

3. Du ser bevis på at det er mulig

Du jobber bevisst med å manifestere din soul-mate og ser par overalt. Du får oppmerksomhet fra menn og ser flere menn som du føler deg tiltrukket til. De er kanskje ikke Mr.Right, men det er et tegn på at Universet jobber for at dere skal møtes på et passende sted til et passende tidspunkt i begges liv. 

4. Du erfarer synkronisiteter: 

Dette er magiske tegn på at loven om tiltrekning jobber for deg. 

Når mennesker og situasjoner oppstår uventet og du får svar på noe du har lurt på uten å spørre, eller du får en invitasjon ut av det blå til en hagefest du har drømt om i mange år. Da vet du at du er på rett vei. Jo flere synkronisiteter du legger merke til jo nærmere forening med din soul-mate er du, eller det du drømmer om i livet ditt.  

Som når en venninne ber deg om å stikke innom butikken nær henne for å kjøpe med Farris til festen, og du treffer på en gammel bekjent som viser seg å være single. Møtet på butikken blir begynnelsen på ett langvarig forhold fylt med eventyr, glede, latter og gode samtaler. 

5. Du er mer observant på hva du ønsker deg. 

For eksempel; du vil gjerne ha en mann som både spiller gitar, spiller golf og er god til å lage mat. Noen dager senere så ser du akkurat en sånn mann på TV, på God Morgen Norge. Du får bekreftet at mannen du drømmer om han finns. 

Og jammen dukker det ikke opp en lignende mann i en dokumentarserie. Du ser "han" overalt. 

Når du begynner å se mer av hva du ønsker deg så betyr det at du er på samme frekvens som det du drømmer om, det du ønsker å manifestere. 

6. Du er spent! 

Når du føler deg spent så er det fordi du forventer at det skjer. 

Å føle deg glad og spent i forventningen av at din soul-mate manifesteres er et godt tegn på at loven om tiltrekning virker for deg. 

Du ville ikke vært glad og spent om det ikke var noe på gang. Du forteller universet at du gleder deg til han blir "levert", og ofte på en total uventet måte. 

7. Du ser tallkombinasjonen 111, 11:11 

I nummerologien kalles disse navnene for engle nummer og kan vise seg på uendelig mange måter i uendelig mange kombinasjoner; 111 11:22 12:34 Det er iøynefallende kombinasjoner som gjør deg oppmerksom på dem. Dette betyr at du er på rett vei, at du er aligned med dine ønsker. Det er flere måter å legge merke til tallkombinasjonen på. Kanskje på registreringsnummer på biler, på klokken, på kvitteringer, på dører, eller adresser. Det er mange måter å se disse tallkombinasjonene på og vit at når du begynner å legge merke til dem så betyr det at din manifestasjon er på vei. 

Når du jobber med Loven om tiltrekning så begynner du å forstå hva du virkelig vil i livet. 

Når du jobber med Loven om tiltrekning så har du startet på reisen mot ditt sanne selv. Før du starter med manifestering og loven om tiltrekning så var du kanskje forvirret og ting kjennes håpløst i forhold til hvor livet var i øyeblikket. 

Du hadde kanskje ikke helt klart for deg hva du ville vil ha i et forhold, og hvilke retning du vil forholdet og livet skal ta. 

Når du jobber med Loven om Tiltrekning så utvikler du din spirituelle side og kobler deg på universet. Når Loven om Tiltrekning jobber for deg så er det lettere for deg å forstå hva du virkelig vil ha i livet. 

Det er fordi du blir mer tilstede i livet ditt, du blir mer oppmerksom på hva som skjer rundt deg. Det er sånn du blir mer tunet inn til dine ønsker og din intuisjon. Når loven om tiltrekning jobber for deg så har du lett tilgang til alle svarene på dine spørsmål og du føler en dyp forbindelse med din indre veileder, ditt indre vesen, din indre guru. 

Så 7 tegn på Love om Tiltrekning jobber for deg... Tviler du enda?

Bli med på 5 dager hvor du får 5 nøkler for å stå i kraften din sånn at du får loven om tiltrekning til å virke for deg sånn som du vil: 


0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar