Slik skiller du frykt fra intuisjon!

Spirituell veiledning Kundalini Yoga Traumer Livsmisjon Meditasjon Mening med livet

Hvor frustrerende er det ikke å stå i en pressende situasjon eller ovenfor et stort livsvalg og måtte velge, og du vil jo helst velge “rett”. Hva gjør du? Hvordan vet du om det er intuisjonen som gir deg svaret på hva du skal velge, og ikke frykten? 

Å velge fra frykt gjør at du faller ned på stigespillet, mens velger du fra intuisjonen så rykker du frem mange trinn. Hvem vil ikke slippe alle disse omturene?

Jeg har denne utfordringen når det kom til menn. Av en eller annen grunn så ble jeg tiltrukket av menn som kun tenkte på seg selv. Jeg har møtt menn som er varme, snille og omtenksomme også, men jeg tiltrekkes ikke av dem. Jeg tiltrekkes av de som er egostyrt, navlebeskuende og selvsentrerte.

Når jeg møtte denne energien i en mann så åpnet alle sluser seg og jeg ble stup-forelsket, eller det var det jeg trodde. For meg var tiltrekningen sann og ekte. Det føltes hver gang som om det var Ridderen på den Hvit Hesten. Bare det at hesten ikke var med, og etter en kort tid falt også rustingen av. Mannen jeg var forelsket i var ikke det jeg trodde han var. Alt var bare en vond illusjon, et speil på min egen smerte og mangel på egen-kjærlighet. 

Jeg valgte menn utifra et frykt perspektiv fordi jeg ikke visste bedre. Jeg kjente ikke til alternativet. Det var alltid mye følelser med, virkelige euforiske følelser som jeg tolket som forelskelse. Igjen og igjen skjedde dette, og hver gang var jeg like sikker på at dette var mannen med stor M. Not!!! 

I dag vet jeg bedre fordi jeg har fått erfare hvilke konsekvenser det var for meg å velge fra frykt. Det var hjertesmerte, forvirring og et kraftig innhugg i min egen selvtillit og selvverdi.

I dag vet jeg at når en situasjon er følelsesmessig ladet så er det frykten i meg som snakker, selv om det kjennes ekte ut. Det er mine karmiske bindinger, mine tidligere sår som er aktivert. Nå kan jeg kjenne igjen denne energien før jeg er fanget av den, før jeg har viklet meg inn i et forhold til ridderen med rustning og uten hest.

Slik jeg ser det så er dette viktige brikker i det å utvikle intuisjonen. Det å vikle seg ut av gamle sår og lande inn i din egen kraft og vilje. Det er viktig at du lærer din intuisjon å kjenne for å kunne være enda mer sikker på at du kan skille den fra frykt. 

Her er hvordan du skiller frykt fra intuisjon!

Sikre tegn på at det er intuisjonen:

  • Informasjonen du mottar er nøytral og uten emosjonell lading
  • Du har en god magefølelse på det
  • Du får en medfølende og bekreftende følelse
  • Du får krystallklare inntrykk eller impulser som du først ser, også kommer følelsen
  • Du er følelsesmessig uavhengig av resultatet (denne er viktig!)

Sikre tegn på at det er frykt:

  • Valget er følelsesmessig ladet
  • Valget har et slemt, krevende og/eller desillusjonert innhold
  • Du får ingen magefølelse på det eller en følelse av at det er midt i blinken
  • Du får reflektert fortidens psykologiske sår (slik som jeg med menn)
  • Du er forvirret og mister perspektiver

Frykt må avlæres og det kan være både krevende og ta tid, men det viktige er at du blir bevisst frykten og åpner opp for intuisjonen.

Det er viktig at du tar deg tid med valg og lytter innover. Spør universet om å få en bekreftelse på om det du ønsker å velge er det mest rette valget for deg nå. Bruk 5-10 minutter hver dag på å tune deg inn til din indre veileder for å finne et sted på innsiden hvor ro og trygghet har størst plass, slik at tvil fjernes ved roten. Når du står overfor et valg så er det mye lettere for deg å skille frykt fra intuisjon fordi du vet hva ro er, og du har full tillit til din intuisjon. 

Intuisjonen jobber fra ro, mens frykt jobber fra uro.

Vær modig og tør å leve intuitivt! 


6 kommentarer

Hanne Holan
 

Å leve etter frykt er jeg godt kjent med. Jeg har også hatt en tendens til å tiltrekke meg egoistiske menn. Dette endret seg etter jeg trakk meg tilbake i en slags ensomhet og etterhvert begynte med kundalini yoga. Jeg ble kjent med meg selv. Nå merker jeg stadig psykologiske sår fra fortiden, der jeg frykter, men vet samtidig at det er frykt og ikke sannhet. Samtidig tviler jeg og jobber med å gi slipp på disse følelsesmessige sårene som til stadighet dukker opp. Jeg er kommet langt føler jeg med at jeg ikke reagerer  følelsene ut. Jeg kjenner på de, og vil ikke gjemme de bort igjen. Jeg må akseptere de følelsene som kommer til enhver tid. Har kjent mye på sjalusi følelse i det siste, og har funnet ut at det var et menneske jeg møtte som trigget dette i meg. Har funnet ut at dette er fra fortiden. Det har vært tøft å stå i det, men føler jeg er kommet et hakk videre nå.🙏❤Tusen takk for en fin blogg. Hilsen Hanne

Les mer...
Les mindre
Lill Legard
Admin
 

Tusen takk Hanne for at du deler <3 Det er sterkt å lese! Du er så klar i din tilstedeværelse og det er så utrolig inspirerende :) 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Synnøve
 

Det med å velge slike menn og da antagelig ut fra frykt eller noe er noe jeg kjenner meg så igjen og da menn som ikke var bra for meg, men som jeg var helt hekta på. Å de mennene var nok mer selvopptatte også ja. 

Les mer...
Les mindre
Lill Legard
Admin
 

Sant! Det er så bra og så fint å bli klar over slike mønster fordi det er da de mister sin kraft, og du kan ta valg utifra nye perspektiver :) 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Mona Berg
 

Jag gör det jag känner är rätt. Lyssnar på mig själv

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Live
 

Hei!


Veldig godt skrevet.  Jeg har også valgt mye feil menn. Sikkert pga frykt.


Mvh


Live

Les mer...
Les mindre
  Avbryt

Legg igjen en kommentar