5 lette tips for å styrke intuisjonen!

Lill Legård / Kundalini Yoga

Alle er intuitiv, men veldig mange tviler på sin egen intuisjon. Når en intuitiv impuls kommer, som når du er på date å møter en ny mann. Du får en fornemmelse av at du ikke skal snakke mer med denne mannen, men du lytter ikke til intuisjonen. Du fortsetter å møte denne manne selv om du hadde en klar og tydelig fornemmelse om at han ikke er bra for deg. Noen måneder senere så viser det seg at din intuisjon hadde rett. Han er en selvopptatt luring som kun var ute et en kortvarig flørt. Du sitter igjen med en vond følelse i magen og en tristhet i hjertet. Du hadde jo gitt han mye tid og fokus. Du kjente til og med at du var litt forelsket. 

Hvorfor er det så vanskelig å følge intuisjonen?

Vi er alle mennesker med ulike erfaringer som vi tar med oss inn i hverdagen, og inn i øyeblikkene. Det veldig mange som ikke er klar over i hvor stor grad disse erfaringene styrer valg. Det du tror er intuisjonen kan noen ganger være frykt og mistillit til deg selv. Frykt kan gi seg uttrykk i ville være realistisk, rettferdiggjøring, utsette eller behov for å kontrollere situasjonen. Tren opp din intuisjon slik at du letter kan vite når du skal handle på intuisjonen og når du skal la vær.

5 LETTE TIPS FOR Å TRENE INTUISJONEN

1. MEDITER

Ha en daglig meditasjonspraksis, og det trenger ikke være mer en 3 minutter hver morgen før dagen starter. Det skaper større tilstedeværelsen i deg og åpner de intuitive kanalene dine raskere. Du kan ta med deg denne meditative energien videre i dagen ved å gå rolig og puste sakte, spise sakte. Rett og slett være i sakte modus så mye som mulig gjennom sommeren.

Klikk på linken for å laste ned en superlett og fin meditasjon for å komme deg igangMeditasjon for et rolig hjerte.-2.pdf

2. KULTIVER EN SUNN PINEALKJERTEL

Pinealkjertelen er på størrelse med et riskorn og ligger midt i hjernen. En sunn pinealkjertel gjør det lettere for deg å komme inn i en meditativ tilstand og gjør at du blir mer intuitiv.

Det som er viktig for å ha en sunn pinealkjertel er:

  • Unngå fluor fordi det kalsifiserer pinealkjertelen.
  • Bruk eteriske oljer for å dekalsifisere kjertelen, som oregano i gelekapsler. Det er viktig at du bruker en ren olje.
  • Du kan også bruke Johannesurt olje hvor du har 10 dråper i vannet ditt hver dag.

3. VISUALISER

Tenk på en enkel ting, en farge eller en situasjon. Skap en visjon i sinnet og legg merke til hvordan intuisjonen guider deg gjennom ulike scenarioer. Første gang du gjør det så noter deg hvor lang tid det tar før intuisjonen snakker til deg. Bruk dagbok - det vil være GULL verdt for deg. Noter deg om svaret kommer raskere i forhold til enkelte ting enn andre. Hva har de til felles? Still spørsmål, vær nysgjerrig, lek, le og lær gjennom å være i flyt med din intuisjon.

Lek med optimale resultater av de ulike situasjonene eller tingene du visualiserer. For eksempel du tenker på fargen rosa. Du går ut for å hente posten og får en impuls til å se til høyre, og der står en rosa bil. Hold målene dine enkle fordi det vil hjelpe deg til å motta svar mye raskere. Når den intuitive muskelen din bygges vil kompleksiteten øke. Dette er måten å manifestere på, og en av de største grunnene til å styrke intuisjonen.  Slik bygger du nye mønster, lærer deg å bevisst manifestere (fokus+intensjon= resultat) og kommer på lag med sjelen din.

4. VÆR I NUET 

Lao Tzu sa en gang:

If you are depressed, you are living in the past. If you are anxious, you are living in the future. If you are at peace, you are living in the present.

Du er ikke historien din, duer  det du selv velger å være til enhver tid. Dersom du føler på uro og bekymringer så er du ikke her og nå. Du er enten i historien din, eller du projiserer historien din inn i fremtiden. For å komme deg inn i NUET så vær med mennesker som får deg til å føle glede, føle at du er sett og hørt. Gi deg selv kjærlighet gjennom takknemlighet, tilfredshet, medfølelse og ta vare på deg selv så prelles disse lagene av frykt bort. Intuisjonen fungerer best når du er tilstede her og nå. Er du for mye bakover i tid så kan smerten du erfarte da ta overhånd og skygge for din intuisjon.

5. SNAKK MED DIN HØYERE BEVISSTHET

Spør deg selv: "Sender jeg ut meldinger som har den vibrasjonen og frekvensen som jeg ønsker å omgi meg med, eller sender jeg ut vibrasjoner om at jeg bekymrer meg hele tide?" Hvordan kan du vite hva du sender ut? Glede, takknemlighet, kjærlighet og lykke er høyfrekvente vibrasjoner. Vær nøye med hvordan du snakker til deg selv Det du sier til deg selv blir mottatt av din sjel og universet. Er du kritisk mot deg selv? Det kan blokkere for en god kontakt med din intuisjon. 

Snakk til deg selv i 3. person, som er din høyere bevissthet, når du trenger svar på noe. Still spørsmål og vær nysgjerrig: "Høyere bevissthet, denne vonde følelsen i magen, hvor kommer den fra?". Skriv ned i dagboken din svaret. Jeg lover du kommer til å bli overrasket over hvor lett det er å få gode svar med å bruke denne øvelsen. 

Var dette nytt for deg? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet. Det er veldig hyggelig å høre fra deg!0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar