Produkter

Online undervisning

meditasjon

NOK 297.00
NOK 129.00

Guida meditasjoner er suverene for å endre på tankemønster som ikke server deg lenger slik at du kan holde fokus på det som løfter deg, og være skaperen av eget liv.

Disse 3 meditasjonene gir deg verktøy for å styrke din intuisjon, gi slipp på gamle sår og skape nye spor som leder deg til drømmene dine i stedet for å være offer for egen selvsabotasje. 

Du får: 
1. Ta rett valg
2. Finn din sanne vei!
3. Tilgi
NOK 349.00

Lev intuitivt© MDLP er Norges mest ekspanderende medlemsportal for spirituell utvikling!

Lev intuitivt© MDLP er et online spirituell portal hvor du har tilgang til Kundalini Yoga timer, både live og du har tilgang til et arkiv av opptak av klasser med ulikt tema. Du har tilgang til Workshops hvor du lærer mer om Kundalini Yoga, intuisjon og du lære hvordan du kan mestre de universelle lovene for å manifestere det du drømmer om.

I denne portalen finner du alt du trenger for å navigere videre i ditt liv, finne en vei ut av angst, selv-sabotasje, relasjoner som tapper deg for energi. Du transformerer dine generasjonstraumer og aktiverer din livsmisjon. 

Du er ikke alene om å søke spirituell vekst og dette fellesskapet hjelper deg til å vokse på en varm og inkluderende måte. Du lever et begrenset liv når du har lite energi, mye angst, sinne, er redd og bekymret. 

Du trenger dette fellesskapet for å endre dette og leve et gladere og rikere liv med ro på innsiden.