Rens ut negative energier og aktiver din krystall

Krystaller rosenkvarts

Krystaller kan brukes til å harmonisere indre uro, til å manifestere, styrke intuisjonen og de assisterer deg i din healing på alle plan. Å jobbe med krystaller gir deg en bro til den spirituelle verden. Noe håndfast som minner deg på din intensjon og ditt fokus. Samtidig som den energetisk jobber med det du programmerer den til å gjøre på et subtilt og spirituelt plan.  

Si du strever med angst og det holder deg fra å være sosial. Rosen-kvarts kan du programmerer til å øke kjærligheten til deg selv. Ametysten kan du programmere til å beskytte deg og den klare kvartsen kan du programmere til å finne indre ro og glede i sosiale situasjoner.

Du kan gjøre det enda mer spesifikt å programmere den klare krystallen til å være trygg, rolig og glad i din mors 70 årsdag, eller sammen med venninnene fra videregående som har invitert til reunion. 

Når du ønsker at krystallene skal jobbe med en helt spesifikk situasjon så er det viktig at du starter minst 40 dager før hendelsen skjer. Er du invitert til reunion i September og det er August så er det perfekt tidspunkt å starte med å skape ett nytt utfall, og en ny situasjon basert på hvordan du vil det skal være ved hjelp av din valgte krystall. 

Det er veldig subtile energier du jobber med når du bruker krystaller, og den kan derfor bli tung og blokkert om du ikke renser den minst en gang i måneden. Når du føler at du ikke får krystallen til å "virke" så er det fordi den har for mye stagnert energi. Da er tiden inne for å rense den.

Her er 5 måter å rense krystallen på: 

1. Salvie

Salvie er opprinnelig brukt av Amerikanske Indianere. Det er særlig bruk i forbindelse med seremonier slik at seremoniplassen og de som deltar er renset for negative koblinger. Salvien nøytraliserer negative energier og gjør at du bringer inn lyse lette energier.

For å rense med salvie så trenger du:

 • Salvie
 • En ildfast beholder
 • Lighter eller fyrstikker

Tenn på salvien. Du må kanskje blåse litt på den for å få fart på glørne. Når det ryker tilstrekkelig så lar du røyken omringe steinen din. Sett intensjonen om at salvien nøytraliserer steinen din. 

Forskning viser at salvie gir ut negative ioner som er med på å nøytralisere negative energier. 

Salvie kan du også bruke: 

 • før meditasjon for å klarne rommet og gi deg mer fokus
 • rense ut gammel eller stagnert energi
 • rens auran og ditt eget energifelt 
 • rense huset 

Bruk Salvie røkelsen ved å spre røyken rundt kroppen din før du mediterer og i rommet. Du tenner på Salvien til den røyker godt, og blåser på gloen for å få den til å røyke mer mens du sprer røyken. Skal du bruke Salvie til å rense huset; Gå gjennom rommet og fokuser på hvert hjørne, spre røyken fra gulv til tak mens du holder et positivt fokus. 

Du kan får kjøpt salvie i alternativ butikker, på nettet eller du kan bestille dem her!

2. Fullmåne

Legg Krystallsmykket, eller krystallen din ute, eller i vinduskarmen under fullmånen. Du har et vindu på ca 6 dager så 3 dager før månen er 100% og 3 dager etter. Sett intensjonen om at måneskinnet renser ut all ubalanse og disharmoni i steinen.

3. Rennende kaldt vann

Vann har en rensende effekt. Det har du sikkert merket etter et bad i havet, eller ett vann. Det beste er selvsagt å rense steinen din i rennende vann i naturen; en bekk, et fossefall eller vann som på en eller annen måte er rennende. Hvis du ikke har tilgang til rennende vann i naturen så kan du bruke rennende vann i springen. Hold steinen din i det rennende vannet i 1 minutt. Viktig at hele steinen blir dekket av vann. Sett intensjonen om at vannets kraft og natur renser steinen din. 

4. Salt

Salt har også en nøytraliserende og rensende effekt på steinen. Ha Himalaya salt, Epsom salt eller annet salt som ikke er behandlet slik at mineralene er redusert i saltet. Ha salt i en skål og legg steinen din i skåla og dekk den med salt. La steinen ligge i salt over natten. Sett intensjonen om at saltet gjennom natten vil nøytralisere negative energier som måtte være i steinen.

Når du har renset steinen din så er du klar for å programmere den. 

Start med å reflekter litt rundt hva du vil ha hjelp til, eller hva du ønsker å programmere krystallen din med. Bruk intuisjonen her, og bruk det første som kommer til deg. Ha tillit til at dette er det som er viktig for din spirituelle utvikling akkurat nå. Det kan være du trenger hjelp til angst, depresjon, heale ditt forhold til penger, soul-mate, ny jobb eller hvordan du skal snakke med barna for å få frem ditt budskap. 

Skal krystallen hjelpe deg med angst og bringe inn ubetinget kjærlighet til deg selv? Er det det som kommer opp? Sett den intensjonen selv om du kanskje føler at det høres helt selvfølgelig ut. Det er kanskje noe helt annet som kommer opp for deg, men poenget er at du bruker det første som kommer opp for deg

 • Hold steinen din i hånda di og legg den til hjertetsenteret. 
 • Du kan sitte eller ligge når du gjør dette. 
 • Lukk øynene og definer intensjonen; "Min intensjon er å tiltrekke meg og lære om ubetinget kjærlighet til meg selv." DU vet at det handler om angsten, men den nevner du ikke for den vil du ikke lenger ha i livet ditt. Så en tommelfinger regel her:
  • 1. Det du vil ha i livet ditt legger du i intensjonen.
  • 2. Det du ikke vil ha i livet ditt så finner du det som du vil ha i stedet for det som er.
 • Forestill deg at steinens energi fyller deg og smelter inn i ditt energifelt. 
 • Du kan programmere steinen enten stille eller at du sier intensjonen høyt. 

Helt til slutt si dette:

 • "Takk for denne muligheten for å jobbe med deg (Rosenkarts/Ametyst/Klare kvarts). Jeg takker for all assistanse og veiledning jeg får på min reise". 

Hele programmeringen tar kanskje 30 sekunder - 3 minutter, eller lenger. 

En siste måte å bruke krystallen på er når du skal ta valg: 

Hvis du har en krystallpendel som smykke med en lærreim så trenger du å henge det i et sølvkjede. Metall transporterer energi, men det gjør ikke en lærreim. 

Dette gjør du for å komme i gang: 

 • Åpne opp venstre håndflate og hold pendelen høyre hånd over håndflaten. 
 • Spør hva som er ja - går pendelen i sirkel er dette tegnet for ja. Går den frem og tilbake så er det dette som er ja for deg.
 • Spør hva som er nei - går pendelen frem og tilbake så er dette nei. Går den i sirkel så er det dette som er nei for deg. 

Nå kan du bruke pendelen til å ta valg. 

 • Bruk litt tid på å komme inn i nøytral. Det er viktig at du ikke er veldig emosjonell, enten sint, redd, desperat, eller på den andre siden super entusiastisk. Det vil påvirke pendelen og din innvirkning på pendelen. Så mediter litt i forkant, eller gjør 3 minutter med ildpust. 
 • Står det om valget på en jobb så ta ett og ett alternativ om gangen. 
 • Er lederstilling hos Cubus rett for meg? Får du ja så har du fått svaret, og får du nei så har du også fått svaret. Gå videre til å spørre om et annet jobbalternativ, enten om det er din nåværende jobb eller en annen jobb du har fått tilbud om/skal søke på. 

Du kan leke deg med dette i alle mulige valg. 

 • Hva skal du ha til middag. Skal jeg ha vegetar pizza? Skal jeg ha blomkålsuppe? Får du fremdeles nei så fortsett med forslag til du får ja. 
 • Bør du ta deg en prat med datteren din nå? Får du nei så kan du spørre om du skal snakke med henne i morgen? om en uke? Fortsett til du får ja. 
 • Hvilke antrekk skal jeg velge til festen i kveld? Visualiser ett alternativ om gangen. 
 • Bør jeg kjøpe ny bil?
 • Hvilken bil skal jeg velge: skal jeg velge Nissan? El-bil? Range Rover? 

Mulighetene er uendelige. Bare fantasien kan stopp deg. 

Jo mer du bruker pendelen jo sterkere blir din intuisjon.

Om du syns det er vanskelig å forstå hva som er intuisjon og hva som er frykt så anbefaler jeg deg å lese denne bloggposten: 

Blogg; Slik skiller du frykt fra intuisjon


0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar